Nybyggnadsprojekt
Kvarnen

Vallentuna, Vallentuna kommun

Här bygger vi ett levande kvarter längs Centralvägen och Gärdesvägen i centrala Vallentuna. De två första delarna av kvarteret, Kyrkbacken och Kvarnen kommer att bestå av bostadsrätter. Den tredje och avslutande delen utgörs av hyresrätter och heter Klockaren.

Kvarnen med sina två trapphus sträcker sig längs Gärdesvägen och rymmer 35 bostadsrätter i varierande storlekar med gedigna kvaliteter. Kvarteret deltar aktivt i stadsrummet, genom en medvetet gestaltad bottenvåning och med ett gårdsrum som öppnar upp med trevliga och sociala vistelseytor.

För oss är det viktigt att bostadskvarteret smälter in i området och bidrar till en trevlig miljö. Fasaden ger ett sobert intryck med sin tegelfasad där sockelvåningen kontrasterar med en egen ljusare tegelkulör. Fasaden bryts av vid trapphusen med stora luftiga glaspartier. En välkomnande och trygg känsla.

När du väljer att flytta in i Kvarnen får du det bästa av allt. Du får ett boende i centrala Vallentuna där du enkelt kan möta vardagens krav på såväl funktion som kvalitet. Väl inne i ditt nya hem möts du av smakfulla materialval som gör livet en smula vackrare. I Kvarnen får du helkaklade badrum, balkong eller uteplats och garage med hiss direkt till ditt våningsplan. Välplanerade och funktionella kök med plats för gemensam matlagning och samtidigt en skön plats att umgås på.

13 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna

Stefan Petrén

Telefon: 070-777 63 73
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna

Telefon: 08-511 70 222
E-post: [email protected]

Guider & Tips