Nybyggnadsprojekt
Kviberg - Kvibergs Trädgård - Friköpta radhus

Kviberg, Göteborg, Göteborgs kommun

Mellan Gamlestadens upplivande myller och Utbys lugna villastråk. Nära naturliv och citypuls. Flexibla och genomtänkta planlösningar som passar såväl den lilla som den stora familjen. I den första etappen säljs hus nummer 19-45. I den andra etappen säljs hus nummer 5,7,9,11, 13, 15, 17, 10, 12 och hus 14.

Köpanmälan i samband med säljpremiär
Köpanmälan kommer att vara öppen på peabbostad.se under perioden 12 juni kl. 12.00 till 17 juni kl 08.00. I det fall att flera personer önskar samma bostad kommer den att erbjudas till den person som varit intresseanmäld för projektet på peabbostad.se längst.

Bo uppe, umgås nere
Husen i Kvibergs Trädgård bygger på vårt omtyckta koncepthus Villa Vänern, 2-plans radhus på 121 kvm. Här bor du på ljusa och öppna ytor med tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla bekvämligheter.

Stora möjligheter med inredningsbar vind
Lekrum, kontor eller mysigt TV-rum? Som tillval erbjuder vi dig möjlighet att få en inredd vind om hela 28-34 kvm (extra BOA). Vill du inte inreda vinden så är den förberedd för att du ska kunna göra det när det passar dig och din livssituation.

Ingen budgivning
Att köpa hus är en av livets stora affärer. Det är mycket att ta hänsyn till och många beslut att fatta. För att underlätta processen betalar du ett fast pris när du köper ett radhus med äganderätt av Peab. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Läs mer om projektet hos Peab Bostad AB

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Peab Bostad AB

Maria Bjurstam

Telefon: 031-733 20 26
E-post: [email protected]

Guider & Tips