Nybyggnadsprojekt
Läckra 2:or och 3:or med centralt läge som tar ditt boende till en ny nivå!

Östersund, Östersunds kommun

En av Östersunds mest anrika fastigheter blir bostadsrätter!

I centralt läge med utsikt mot Storsjön och Österängsparken finns denna anrika fastighet, ritad av Cyrillus Johansson som även ritat Wargentinskolan och Tegelvillan på Strandvägen. Med öm hand har man, i möjligaste mån, bevarat det genuina och samtidigt skapat moderna lägenheter där man inte sparat på någonting. Varje lägenhet har kök från Marbodal, helkaklade badrum med el-golvvärme, genomgående vackra parkettgolv samt genuina materialval i övrigt. Flera av lägenheterna har balkong och öppen spis.

Totalt är det tolv lägenheter i bostadsrättsföreningen. Planerad inflyttning under första kvartalet 2022. Lägenheterna består av 2-3 rok och storleken varierar mellan ca 52-97 kvm. Varje lägenhet har en unik planlösning och är inte den andra lik, varför utförandet varierar mellan lägenheterna. I det runda trapphuset finns en charmig hiss anno 1935.

Med 150 meter till tåget, 30 meter till Österängsparken och 300 meter till centrum bor du mycket centralt samtidigt som du kan njuta av den fina utsikten över Storsjön och Österängsparkens gröna ytor.

Nu i coronatider bokar i första hand privata visningar. Ring eller maila till mäklaren.

Ta en titt i Bostadsväljaren (www.brfbrandenburg.se) . Där hittar du prislista, kostnadskalkyl, teknisk beskrivning, stadgar samt Bofaktablad för varje lägenhet.

Gå på visning redan nu i lägenhet 1303 via vår 3D-länk.

Välkommen till Brf Brandenburg 3!

7 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Evalena Lindvall

Telefon: 070-3710102
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Telefon: 063-12 40 70
E-post: [email protected]

Guider & Tips