Nybyggnadsprojekt
Lerdala Nybyggnation

Värnamo kommun

Endast fyra tomter kvar!
Tomt nr 1, 6, 7, 8.

Nu finns chans till ett underbart boende med sjöutsikt över Hindsen samt tillgång till egen sjöbod med tillhörande brygg- och badplats. Här bor du ca 12 minuter från citypuls men bara sekunder från rekreation och naturen. Låter det inte härligt?

I Lerdala börjar ett nytt område ta form och än finns fyra tomter kvar att slå till på! I samarbete med NK-Fastigheter ges det nu möjlighet till nyckelfärdigt hus där du får anpassa ditt hem efter dina önskningar bland tillvalen.
Husen är välutrustade och har hög materiell standard, bra planlösning och härlig atmosfär. Varför inte välja till en braskamin och höja mysfaktorn till max eller en altan som du kan njuta av på somrarna och se solen gå ner bortom sjön? Valet är ditt!

NK-fastigheter erbjuder ett brett och prisvärt sortiment av enplansvillor, där man som köpare har chans att välja fritt i enlighet med gällande detaljplan.
I utgångsläge presenteras två tänkbara husmodeller som förslag:Hus A

Det kvadrat-smarta funkishuset som charmar de flesta. Ett hus med många möjligheter som passar för den mindre familjen. Huset erbjuder 124,5 yteffektiva kvadratmeter i hög standard.

Prisförslag: 4.375.00 kronor (inklusive tomt).Hus B

Denna enplansvilla är en storsäljare vad det gäller Ladhus. På 140 kvm fördelas i utgångspunkt 5 rum och kök. Hög standard med helkaklat badrum och toalett samt tvättstuga med groventré.

Prisförslag: 4.590.000 kronor (inklusive tomt).


Unikt, prisvärt och med fantastiskt naturnära läge med sjöutsikt!

Välkomna att höra av er för mer information!

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Värnamo

John Svensson

Telefon: 073-4337063
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Värnamo

Telefon: 0370-15770
E-post: [email protected]

Guider & Tips