Fastighetsbyrån Värnamo
Bild från Lerdala Nybyggnation
  • Nybyggnadsprojekt

Lerdala Nybyggnation

Värnamo kommun


Pris

fr. 1 500 000 kr

Bostadstyp

Villa

Upplåtelseform

Äganderätt


Endast en tomt kvar i Etapp 1! Tomt nr 6! Succén fortsätter och Lerdala växer så det knakar! I samarbetet med NK-Fastigheter har vi utökat antal boendena i Lerdalas Samhälle och än finns det tomter kvar! NK-fastigheter erbjuder ett brett och prisvärt sortiment av stilfulla enplansvillor, där man som köpare har chans att välja fritt i enlighet med gällande detaljplan. Att men sen start har kunnat få tillgång till Sjön Hindsen genom en egen Sjöbod och intilliggande bryggplats för båten men även en sandstrand att promenera ut i vattnet för ett uppfriskande dopp är ingen nyhet! Med ca 12 minuter från citypuls inne i Värnamo men bara sekunder från rekreation och naturen. Låter det inte härligt? Husen är välutrustade och har hög materiell standard, bra planlösning och härlig atmosfär. Du som Köpare har chans att anpassa ditt hem efter egna önskningar som till exempel: Varför inte extra rymd i vardagsrummet med ryggåstak?
 Varför inte välja till en braskamin och höja mysfaktorn till max eller en altan som du kan njuta av på somrarna och se solen gå ner bortom sjön? 
Valet är ditt! I utgångsläge presenteras två tänkbara husmodeller som förslag:

 Hus A - (124,5 kvm, 4 rok) 
Det kvadrat-smarta funkishuset som charmar de flesta. Ett hus med många möjligheter som passar för den mindre familjen. Huset erbjuder 124,5 yteffektiva kvadratmeter i hög standard.
 Hus B - (140 kvm, 5 rok)
 Denna enplansvilla är en storsäljare vad det gäller Ladhus. På 140 kvm fördelas i utgångspunkt 5 rum och kök. Hög standard med helkaklat badrum och toalett samt tvättstuga med groventré.
 Unikt, prisvärt och med fantastiskt naturnära läge med sjöutsikt! Varmt välkomna att boka ert intresse redan idag!

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Värnamo

1 ledig bostad

Antal rum

Storlek

Avgift

Pris

Villa

824 m²

1 500 000 kr

Kontaktinformation

Fastighetsbyrån Värnamo

Fastighetsbyrån Värnamo

Projektinformation

Är det säkert att köpa en nyproducerad bostad? Få koll på projektets ekonomi och se vilka trygghetspaket som finns på plats för att du som köpare ska få en trygg och smidig bostadsaffär.

Karta