Nybyggnadsprojekt
Lerum - Södra - Kedjehus och villor, Lerum - BRÄNNÅS PARK

Lerum - Södra, Lerum, Lerums kommun

I backen upp mot Långa Stamsjön i Lerum, utmed Brännåsvägen, planerar vi för kvarteret Brännås Park – ett nytt villaområde med totalt 12 villor. Här bor du nära naturen och på bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg. Pendelstationen ligger endast en kilometer bort och du har nära till allmän service och shopping vid Lerums torg.

I Brännås Park skapar den kuperade terrängen förutsättningar för ett spännande område i västersluttning. De tre olika hustyperna byggs i trä och får ett modernt, stramt uttryck med träfasader i vackra naturnära toner – grönt, naturfärgat och en mörk brunsvart nyans. De får generösa terrasser och uteplatser med kvällssol. Interiört har villorna öppna planlösningar och skön rymd med takhöjder i nock upp till 4,80 m. Det är arkitekterna Bornstein & Lyckefors som ligger bakom utformningen av Brännås Park.

Hustyp 1 – 3 st
Friliggande villor i två plan om ca 132 kvm. Entrévåningen består av kök och vardagsrum i en öppen planlösning med genomsikt. Här finns också badrum och tvättstuga. På övervåningen finns tre sovrum, allrum och ytterligare ett badrum. Takhöjd upp till 3,30 m. Förråd och en carport med direkt ingång till huset.

Hustyp 2 – 6 st
Kedjehus i suterräng om ca 122 kvm. Entrévåningen består av två möjliga sovrum, ett allrum, tvättstuga med pentry, förråd och badrum. På övervåningen ligger vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till takterrassen. Det finns också två sovrum och ett badrum. Takhöjd upp till 3,30 m. Förråd och carport med direkt ingång till huset.

Hustyp 3 – 3 st:
Friliggande villor i suterräng om ca 149 kvm. Entrévåning består av kök, vardagsrum, sovrum och badrum. På undervåningen finns tre sovrum, allrum, tvättstuga, förråd och badrum. En stor terrass på övre plan samt stenlagd uteplats på nedre plan. Takhöjd upp till 4,80 m. Dubbelcarport och förråd. SLUTSÅLT!

Just har Derome en kampanj där de erbjuder 85 000 kr i tillval för köparen av ett hus!

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Lerum

6 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Lerum

Elise Pettersson

Telefon: +46708238203
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Lerum

Telefon: 0302-103 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips