Nybyggnadsprojekt
Lilla Foss - BohuslänsVillan

Lilla Foss, Munkedals kommun

Bohuslänsvillan utökar sitt område. Då sex enheter nu är sålda har Bohuslänsvillan fått möjlighet att utöka sitt område med ytterligare tomter i samma område på Tegelverket. Konceptet är desamma men i nya lägen!

Status tomter för Bohuslänsvillan
Tegelverksvägen 7 – RESERVERAD
Tegelverksvägen 5 – RESERVERAD
Tegelverksvägen 3 – RESERVERAD
Tegelverksvägen 1 – TILL SALU
Tegelverksvägen 24 – SÅLD
Tegelverksvägen 22 – SÅLD
Tegelverksvägen 20 – SÅLD
Tegelverksvägen 18 – SÅLD
Tegelverksvägen 16 – SÅLD
Tegelverksvägen 14 – SÅLD
Tegelverksvägen 12 – EJ TILL SALU (belägen vid vägen)
Tegelverksvägen 10 – EJ TILL SALU (belägen vid vägen)

Vi presenterar det nya bostadsområdet vid Lilla Foss i Munkedal. Området som är beläget mellan brandstationen och Munkeland har fått namnet Tegelverket. Vi har nu glädjen att få presentera att Bohuslänsvillans fina parhus kommer byggas på fler tomter i området.

Bohuslänsvillan är ett parhus om 99 kvadratmeter, fördelat på fyra rum, i modernare tappning. Den höga takhöjden med ljusinsläpp skapar en luftig och rymlig känsla. Vardagsrummet är beläget i en öppen planlösning med köket, och erbjuder utgång till altan om ca 37 kvadratmeter med uterum på gjuten betongplatta. Carport om 15 kvadratmeter och entré är båda belägna under tak så man lugnt kan ta sig mellan bil, varmförråd och bostad oavsett väder. Bohuslänsvillan har stilrena materialval där vissa möjligheter finns att påverka. Ansvarig byggare för Bohuslänsvillan är Byggnadsfirma Claes Dahlqvist i Munkedal. Bilderna som finns är exempelbilder från byggnationen av Tegelverksvägen 22 & 24 som är sålda. Välkomna att anmäla ert intresse och ta del av ytterligare information!

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Munkedal

Peter Bjurström

Telefon: 073-416 02 58
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Munkedal

Telefon: 0524-718 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips