Nybyggnadsprojekt
Lilla Källviken - Brf Sara Lisas Väg

Lilla Källviken, Falu kommun

I Lilla Källviken strax utanför Falun bygger OBOS nu vidare på succén från etapp 1 på Sara Lisas väg. I etapp 2 växer 14 villor i kedjehusform på 122 kvm fram, med tillhörande carport, förråd och färdiga trädgårdar. Ett boende i bekväm bostadsrättsform – allt till ett fast pris.

Området ligger fantastiskt fint, mitt i grönskande natur och granne med Källviksbacken som erbjuder skidåkning för alla. Men du har samtidigt nära till både service och handel. Flera gång- och cykelstråk går genom området och ansluter till befintliga vägar mot Falu centrum.

Här bygger vi ljusa och härliga hus med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum och en hög grundstandard i den fasta inredningen. Vad sägs till exempel om HTH-kök, vitvaror från Siemens med energiklass A, kakel och klinker i entré och badrum, köksö och golvvärme på hela nedervåningen? Som gjort för att bara flytta in och njuta av livet! Husens genomtänkta planlösning har gott om rum som du kan använda till precis det som passar dig och din familj. Och här finns gott om tillvalsmöjligheter för dig som vill sätta din egen prägel på ditt nya hem: en mysig braskamin för vardagsrummet eller ett extra sovrum är bara några exempel.

Husen byggs av OBOS Sverige AB och säljs i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling i Falun.

Välkommen till Brf Sara Lisas väg 2!

Läs mer om projektet hos OBOS Sverige AB

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos OBOS Sverige AB

Sofie Larsson

Telefon: +46703992256
E-post: [email protected]

OBOS Sverige AB


E-post: [email protected]

Guider & Tips