Nybyggnadsprojekt
Lillhamra - Brf Lillhamra 2

Lillhamra, Västerås, Västerås kommun

Strax norr om Hamre skapar vi nu nästa etapp i Lillhamra. Här kommer 63 st lägenheter i storlekarna 2-4 rok att byggas. På Lillhamra bor du bekvämt med natur och friluftsliv runt husknuten, nära butiker, service och med utmärkta kommunikationer in till Västerås city.

Moderna drömhem
Att flytta till Lillhamra innebär att flytta till en lägenhet som är lätt att göra om till ett hem. Dessa nyproducerade och moderna drömhem har ett boende för alla. Från smarta och effektiva tvåor på 54 kvm till fyror på 102 kvm. Samtliga bostäder är planerade så att ljuset och rymden blir en naturlig del av hemmet, med öppna planlösningar och välplacerade fönster.

Nära till en aktiv fritid
Här har du närhet till naturreservatet Björnön med möjligheter till bad, motion, skidåkning och skridskoturer. För de fotbollsintresserade finns fotbollsplanerna vid Hamre IP och de hästintresserade kan få massor av upplevelser på Hamre ridcenter. Men trots stor tillgång till naturen har du alla möjliga bekvämligheter inom nära räckhåll, så som Hälla köpcentrum, bra busskommunikationer, cykelstråk, pendlingsavstånd till Stockholm, närheten till motorvägen och Västerås flygplats och därmed hela Europa som ligger lyxigt nära.

VÄLKOMMEN HEM

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Västerås

48 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Västerås

Christine Mikkelsen

Telefon: 021-157875
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Västerås

Telefon: 021-157870
E-post: [email protected]

Guider & Tips