Nybyggnadsprojekt
Limhamns sjöstad - Atmosfären, Limhamn

Limhamns sjöstad, Malmö, Malmö kommun

Mitt i Limhamns sjöstad växer Atmosfären fram, med lägenheter för en modern och njutbar livsstil. Tillsammans med Wingårdhs Arkitekter har vi skapat bostäder med livskvalitet och social atmosfär som inbjuder till härliga möten.

Festen är ofta bäst i köket. Därför erbjuder Atmosfären lägenheter med stora sociala ytor där du och dina gäster har gott om plats för att umgås. Förbered middagen samtligt som du minglar med nära och kära eller duka upp till långbord när det vankas gåsamiddag eller födelsedagsfirande. I anslutning till den sociala delen finns även balkong, terrass eller uteplats i soligt syd- eller västerläge. När festen är slut är det lätt att dra sig tillbaka in i den mer privata delen av lägenheten, lägenheterna är nämligen tydliga uppdelade i zoner mellan det sociala och det privata. I den privata zonen finns sovrummen, badrummet och klädkammaren.

Lägenheterna kommer alla att hålla hög standard med smarta detaljer. Alla förvaringsutrymmen är väl tilltagna och du kommer att ha ett genomtänkt hem som gör livet smidigt. Dessutom kommer alla 3or, 4or och 5or ha gäst-wc och en praktisk tvättlösning. Och på tal om smidigt, bilen parkerar du i garaget under huset. För dig som inte vill ha bil kommer det dessutom finnas bilpool.

På den gröna och trivsamma gården finns det gott om plats för lek och skratt, spontana grillkvällar eller en god kopp kaffe och en liten pratstund i glada grannars lag.

Här i Atmosfären bor du med gångavstånd till både havet och Limhamns centrum och en oslagbar natur runt hörnet. Fiskare, kaféer, barer och butiker samsas med strand, golf och parker samt en magisk vy över Öresundsbron. Samtidigt är du inne i centrala Malmö på tjugo minuter med cykel.

Få hjälp att hitta rätt lägenhet för just dig!
Med bakgrund av risken för spridning av Coronaviruset, covid-19 håller vi i dagsläget inga traditionella visningar. Vi tar vårt ansvar i detta och för att kunna garantera våra kunders säkerhet erbjuder vi istället enskilda möten med vår säljansvarige, dessa kan ske både telefonledes eller med hjälp av digitala verktyg. Kontakta Jesper för att hitta en tid- och upplägg för möte som passar er.

Läs mer om projektet hos Veidekke Eiendom AB, Region Skåne

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Veidekke Eiendom AB, Region Skåne

Mattias Jansson


E-post: [email protected]

Veidekke Eiendom AB, Region Skåne


E-post: [email protected]

Guider & Tips