Nybyggnadsprojekt
Lindbacken - Brf Mossgläntan

Uppsala kommun

Nu går vi igång med etapp 2 av Brf Mossgläntan! Nya radhus med fint läge längs med Svanmossvägen i Lindbackens fjärde etapp.

OM PROJEKTET
Storlek: 99-124 kvm
Antal rum: 5 rok, varav 4 sovrum
Totalt antal: 24 radhus

Pris från 3 095 000 kronor.

Projektet delas in i totalt 2 etapper.

Brf Mossgläntan etapp 1 bestående av 14 radhus är säljstartat och ett fåtal hus finns nu kvar. Anmäl intresse till ansvarig mäklare. Inom kort säljstartas även etapp 2 - ANMÄL DITT INTRESSE REDAN IDAG.

Inflytt beräknas bli kvartal 4 2021.

ARKITEKTEN BERÄTTAR
Med fokus på fridfulla gaturum och mysiga förgårdar har skapas nu ett kvarter där husen följer den lilla kvartersgatan likt ett pärlband. Utformningen i Brf Mossgläntan lånar uttrycket av vertikalitet från klassiska Town House i ett modernt grepp. Den individuella färgsättningen och sadeltaken ger varje hus en personlig karaktär och harmoniserar väl med den stora öppna naturmarken som omger gatorna. Finplaneringen ger en helhetlig och stilsäker känsla till området och skapar många mysiga platser på både framsidan och baksidan. - Christoffer Baudou, arkitekt

OM BOSTADEN
Husen erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i. En färgskala i samtida, dova och jordnära kulörer i kombination med gedigna och tidlösa material skapar en lugn och harmonisk helhet. En edition i ett soft minimalistiskt grepp på ett klassiskt hus.

OM LINDBACKEN
Lindbacken är ett område med unik karaktär och atmosfär med närhet till en löprunda i naturen och med pendlingsavstånd till Stockholm. Ja, och en cykeltur till Uppsalas stadskärna. Området präglas av villor och radhus vid sidan av förskolor, skolor, idrottshall, fotbollsplan, parker och en liten huvudgata med närservice och inom kort även butiker. Lindbacken är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där vännerna är många. Med inspiration från den klassiska trädgårdsstaden är området varierat och grönskande, med fina gaturum, närservice, butiker och många umgängesplatser. Inte minst i den stora parken i hjärtat av Lindbacken som blivit en fantastisk plats för umgänge, lek och idrott både för boende och besökare.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Anmäl intresse idag för att vara först att ta del av information.
Vi ser fram emot att höra från dig.

Läs mer om projektet hos Riksmäklaren

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Riksmäklaren

Ulrika Lööf

Telefon: 070-201 43 93
E-post: [email protected]

Riksmäklaren

Telefon: 018-13 98 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips