Nybyggnadsprojekt
Lindholmen - Vill du ha ett arkitektritat BR-parhus med påkostade materialval?

Lindholmen , Lindholmen, Vallentuna kommun

Nu släpps 13 stycken 3-plans parhus, upplåtna med bostadsrätt, till försäljning!!
Husen är arkitektritade från VårgårdaHus och kommer ha en genomgående påkostade materialval och sober färgsättning. Va med i starten och boka ditt drömhus redan nu!

Parhusen kommer att disponeras och ha fem möjliga sovrum, två allrum samt två badrum. Till varje bostad finns även parkeringsplats i området.

Parhusen är inredda med stilrena och högkvalitativa material med genomgående enstavsparkett i ljus ask och vitmålade väggar. Det finns möjlighet att fritt anpassa skåp och bänkskiva i parhusens kök, från Vedum, för att din bostad ska passa dig och din smak. Skåpsluckorna i köket går att välja mellan färgerna skogsgrå, linnebeige eller vit och går att matcha med en bänkskiva i komposit sten i färgerna beige eller grått. Som tillval ges möjlighet till braskamin i vardagsrummet. I parhusen kommer det finnas genomgående vitvaror från Siemens, såsom diskmaskin, spishäll, kyl, frys, spisfläkt, ugn.
I badrummen kommer både golv och väggar kaklas i en enhetlig nyans av grått. I det nedre badrummet finns tvättmaskin och torktumlare samt dusch och i det övre finns badkar.

Husen är disponerade i öppen social planlösning där du redan i hallen får en överblick över nedre plan. Välplacerade stora fönster ger ett fint ljusinsläpp och från vardagsrummet finns utgången till den trädäckade altanen. På entréplan finns även ett förråd för förvaring . Uppför trappan till övervåningen möts du av ett allrum. Härifrån finns två mindre sovrum samt ett större med garderobsvägg. På tredjevåningen finns möjligheter efter behov såsom lekrum, arbetsrum eller fler sovrum.

Här bor du i bebyggelse på landet. Med en kort promenad finns Gustav Vasas förskola & skola med klasser upp till årskurs 6 och på vägen hem kan du snabbt svänga in på ICA Nära för den kompletterande handlingen. Vill du inte ta bilen till arbetet så går du till Lindholmens station på ca 10 minuter, därifrån är du vid Tekniska Högskolan på ca 40 minuter. För den aktiva finns elljusspår, nybyggt utegym, ridskola, fotbollsplan samt golfbana i området. I Lindholmen finns även Hökeriet, en mötesplats i svenska landsbygden som har butik och catering. Här finns även vandringsleder och vacker naturmark.

Byggnationen avses påbörjas under andra kvartalet 2021 med färdigställande under första kvartalet 2022.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse och för att få mer info!

26 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna

Josefine Simonsson

Telefon: +46708767374
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna

Telefon: 08-511 800 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips