Nybyggnadsprojekt
Lindvallen - Brf Bergsbyn-Vintergatan

Lindvallen, Malung-Sälens kommun

För Er som söker ett backnära boende med Sälens bästa utbud av aktiviteter för hela familjen runt knuten har vi nu nöjet att presentera Brf Bergsbyn, 10 nyproducerade bostadsrätter i modern fjällstil mitt i hjärtat av Lindvallen!

Med ett attraktivt läge längs med Vintergatan, beläget mellan Gustavtorget och Experiumtorget, finner du dessa nyproducerade lägenheter! Här bor ni mitt Lindvallen och runt knuten hittar ni Sälens bästa nöjesutbud för hela familjen. All tänkbar service, aktiviteter samt längdspår inom pjäxavstånd.

Lägenheterna är fördelade på två huskroppar och erbjuds i storlekar från 46 kvm - 87 kvm. Samtliga alternativ har en väldisponerad planlösning erbjuder öppna sällskapsytor, enhetliga materialval och helkaklat badrum med bastu. I etagevåningarna finns även kamin. Alla lägenheter har väl tilltagna fönster i allrum och kök och uteplats alt. balkong som vetter mot Lindvallens backar.

Lägenheterna på det nedre planet rymmer hall, två sovrum, köksdel och allrum i öppen planlösning och ett badrum med bastu. Lägenheterna som är belägna på det övre planet har en tillhörande etagevåning med ytterligare två sovrum och ett extra badrum med dusch och wc.

Planerad inflyttning årsskiftet 2021-2022.

Till samtliga lägenheter hör ett eget skidförråd.

I Brf Bergsbyn erbjuds 4 olika lägenhetstyper:
2 st lgh om 46 kvm fördelade på 3 rok 2 395 000 kr
3 st lgh om 61 kvm fördelade på 3 rok 2 895 000 kr
2 st lgh om 70 kvm fördelade på 4 rok 3 695 000 kr
3 st lgh om 87 kvm fördelade på 4 rok 4 595 000 kr

Se tillgänglighet och läs mer om vardera lägenhet under "objekt i projektet"

I årsavgiften tillkommer hushållsel, uppvärmning och hem- och bostadsrättstilläggsförsäkring. Summa tillkommande kostnader per månad beräknas till 1200-1500 kr vilket motsvarar en kostnad på ca. 24 kr/kvm.

Observera att bilderna är visualiseringar och kan skilja sig mot slutresultatet.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Sälen

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Sälen

Anna Sjögren Andersson

Telefon: 070-630 28 52
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Sälen

Telefon: 0280-260 20
E-post: [email protected]

Guider & Tips