Nybyggnadsprojekt
Lindvallen - Brf Spårvyn Fjällby 1

Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Med ett fantastiskt naturskönt läge i Lindvallen finns nu chansen att förvärva ett nyproducerat och modernt fjällboende i hjärtat av Sälens magiska landskap i populära Lindvallen! Välvalda och otroligt smakfulla materialval präglar denna fjällby med endast 3 km från härlig skidåkning som passar hela familjen. Här kommer ni att bo med ett mycket bra läge med närhet till spännande skoterleder, längdskidspår och härlig natur som skapar förutsättningar för en komplett fjällsemester.

Här kopplar ni av och umgås på ljusa och trivsamma sällskapsytor i vardagsrummet med kamin med öppen planlösning mot matplatsen och det moderna kvalitétsköket i peppargrått från Ballingslöv. Från vardagsrummet nås även den generösa uteplatsen på husets baksida. Huset erbjuder dessutom två helkaklade badrum med dusch varav det ena med bastu och kombinerad tvätt – och torktumlare, samt tre rejäla sovrum med bra plats för förvaring. Vid behov av extra sovplatser kan tillval göras i form av ett praktiskt sovloft om 12,5 kvadratmeter.

I Brf Spårvyn i kommer det att byggas 12 parhus i två plan med totalt 24 bostäder om 85 kvm fördelat på 4 rum och kök. Till husen kommer det även finnas skotergarage samt ett skidförråd i anslutning till varje bostad. För dig som har behov av laddstation för elfordon erbjuds detta som tillval för samtliga bostäder i Spårvyn.

På bekvämt avstånd ligger Lindvallens centrum med ett brett utbud av nöjen, restauranger, café och Experium med äventyrsbad och relax – allt för en perfekt fjällsemester!
Under sommarhalvåret är Lindvallen den perfekta friluftslivs-destinationen med många fina vandringsleder, downhillbackar och aktiviteter för hela familjen!
Välkomna med er intresseanmälan till Andreas på Bjurfors!

Läs mer om projektet hos Bjurfors Örebro

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bjurfors Örebro

Andreas Rutqvist

Telefon: 073-257 56 67
E-post: [email protected]

Bjurfors Örebro


E-post: [email protected]

Guider & Tips