Nybyggnadsprojekt
Linköping - Nyproducerade kedjehus i Grebo!

Linköping, Linköping, Linköpings kommun

För dig som väntat på att få flytta in i ett nytt fint boende i Grebo!
Låg driftskostnad ca 2500/mån. Preliminärt inflyttning oktober 2020.
Etapp 3 nu till salu med två hus varav ett hörnhus.

Hus 1, 2 ,3 och 4 Sålda!

I natursköna Grebo uppförs dessa yteffektiva 132 kvm kedjehus med äganderätt. Det första huset är nu inflyttat och hus 2 skall snart flytta in. Etapp 3 med hus 5 och 6 planeras att påbörjas under andra delen av 2020.
Här finns förskola, skola, fritidshem, och livsmedelsbutik inom gångavstånd.

I Grebo har du naturen i din närhet. Några minuters promenad från husen finner du sjön Ärlången som via Stångån och Kinda kanal mynnar ut i Roxen. Här finns båtplatser och en barnvänlig badplats med bland annat kanotuthyrning. Dessutom finns elljusspår, härliga stråk för promenader eller varför inte cykel och skidor.

Goda kommunikationer till Linköping och Åtvidaberg erbjuds via väg 35. Busshållplats finns i direkt anslutning till husen.

Bostäderna byggs i form av kedjehus med vit liggande träpanel exteriört och tak med grå betongpannor. Hustillverkaren Åtvidabergshus har en lång och gedigen erfarenhet av att bygga bostäder av hög kvalitet. Interiört har bostäderna en genomtänkt planlösning med hög trivselfaktor där öppna sällskapsytor skapar goda möjligheter för umgänge. Husen erbjuder en generös takhöjd, ljusa vitmålade väggar och härliga ljusflöden genom stora fönsterpartier. Inredningen håller hög grundstandard med kök och vitvaror från Electrolux Sentens, Kährs parkettgolv och ektrappa från Smålandtrapp. Dessutom vattenburen golvvärme på hela entréplan och helkaklade badrum.

Entréplanet består av kök, allrum/matplats, tvättstuga, badrum och klädkammare. På övervåningen finns möjlighet att själv kunna påverka om man vill ha tre sovrum eller fyra sovrum. Här finns även ett ytterligare ett badrum. Den smarta och flexibla planlösningen skapar möjligheter och gör ytorna anpassningsbara efter livets alla stadier.

Husen uppförs nyckelfärdiga med möjlighet att påverka materialval och planlösningar för den som vill sätta sin personliga prägel. På Electrolux Home Linköping kan du i lugn och ro hitta det kök, tvättstuga och garderober som faller dig i smaken.

Fasaden är färdigmålad från fabrik vilket är en fördel då man inte behöver ta hänsyn till väderförhållanden för slutmålning.

Trädgården erbjuder ett trevligt insynsskyddat söderläge med sol hela dagen. Här finns plats för både spabad, studsmatta och odling för den som är trädgårdsintresserad.

På entrésidan finns plats för två bilar, varav den ena parkeras i husets carport som även innehåller ett låsbart förråd om 5 kvm.

Våra energieffektiva hus i kombination med Nibe F730 värmepump gör boendekostnaden låg. Nyproducerade hus är även befriade från fastighetsskatt de första 15 åren.

Med endast ca 20 km till Linköping och 15 km till Åtvidaberg är detta en chans för dig att flytta till ett nytt och bekvämt boende. Husen passar både för dig som söker ett lugnt och familjevänligt område, ett bekvämt boende på ålderns höst när du upplever att villan blivit för stor, eller för dig som är på jakt efter ditt första attraktiva egenägda boende.

Vissa av bilderna så som kök kan vara tillval samt några bilder är illustrationer.

Pris standardutförande: från 3 290 000 kronor

Övrigt
Färdigställandeskydd: Bankgaranti Åtvidabergs Sparbank

ENTREPRENÖRENS RÄTT TILL ÄNDRINGAR
Utbytes-och tillvalsprodukter kan tillkomma.
Götakronan AB förbehåller sig rätten till eventuella ändringar. Rätt till avvikelser förbehålls.
Uppgifter om projektet härrör fån säljaren. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

I priset ingår anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp samt el. Ingen kostnad för fastighetsskatt på 15 år.
Köparen står för kostnader för lagfart på tomten i samband med tillträdet av tomten, 1,5 % samt kostnader för uttagande av pantbrev 2%.

Välkommen med ditt intresse!

Läs mer om projektet hos LIWE Estate AB

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos LIWE Estate AB

Micka Hagve

Telefon: +46720505036
E-post: [email protected]

LIWE Estate AB

Telefon: 010-1516360
E-post: [email protected]

Guider & Tips