Nybyggnadsprojekt
Ljungskile - Hälle Lider 14

Ljungskile, Ljungskile, Uddevalla kommun

Välkommen till Brf Hälle Lider, Ljungskile!

Den 2:a maj satte Peab första spadtaget för nyproduktionen i Ljungskile med planerad inflyttning i mars 2019. Här erbjuds en modern lägenhet med stora möjligheter att vara med och påverka inredning och materialval. Den inglasade balkongen är standard liksom det helkaklade badrummet med golvvärme. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Parkeringsplats finns i garage med hiss eller ute med elstolpe.

Ljusa, öppna och kvadratsmarta lägenheter!

Ljungskile ökar hela tiden i popularitet och idag finns det ont om nybyggda lägenheter. De 32 bostadsrätterna i Brf Hälle Lider får en mycket bra standard som gör det fina läget rättvisa och låter den som flyttar in sätta sin personliga prägel redan från början.

Arkitektens bakomliggande tanke har varit att skapa ljusa och öppna lägenheter som känns större än de är och tar till vara på alla kvadratmeter. Oavsett om du flyttar in i en 2:a, 3:a eller 4:a. Badrummen är rejält tilltagna så att två personer kan borsta tänderna samtidigt trots morgonhumör. Sovrummen är placerade på skuggsidan för att undvika morgonsol i ögonen. Alla får förråd på bottenplan och de större lägenheterna har dessutom smarta inbyggda klädkammare. Du får helt enkelt ett boende som är genomtänkt in i minsta detalj.

Hög standard och gott om tillval

Lägenheterna håller en genomgående bra nivå, allting är noga utvalt för att passa ihop och skapa en trivsam helhet. Ekparkett i samtliga rum och vackert vitmålade väggar som gör det enkelt att börja inreda och själv addera de färgelement man önskar. I badrummet finns tidlösa grå klinkers, en smidig hörndusch och en fast badrumsmöbel från Vedum. Köket är modernt utrustat med dämpade fullutdragslådor, glaskeramikhäll och varmluftsugn (samtliga vitvaror är från Siemens). Vill du sätta din personliga prägel på lägenheten redan innan inflyttning så finns det gott om tillval att göra. Allt från färg på skåpsluckor, kakel och knoppar till bänkskivor eller varför inte rostfri kyl & frys.

Hur mycket vill du betala för din nya bostad?

Peab vill att så många som möjligt ska kunna köpa en ny lägenhet. Men ingen människa är den andra lik. Ålder, inkomst och storlek på familjen är olika faktorer som påverkar ens livssituation. Därför har finns olika prisnivåer, så att du kan välja det pris som bäst passar din situation och din plånbok. Ditt val påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Uddevalla

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Uddevalla

Lars Holmgren

Telefon: 0702-652810
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Uddevalla

Telefon: 0522-362 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips