Nybyggnadsprojekt
Lokaler - Brogärdet

Lokaler, Falköpings kommun

På uppdrag av EgenLokal presenteras ett unikt koncept med friköpta fastigheter där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler på Brogärdet i Falköping. Totalt uppförs 24 lokaler varav 14 enheter om 72 m² och 10 enheter om 36 m².
På en tomt om ca 5 500 m² kommer det att uppföras totalt 24 lokaler varav 14 enheter om 72 m² (ca 6x12 meter) och 10 enheter om 36 m² (ca 4x9 meter) där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal. Samtidigt bestämmer du själv hur du vill inreda, förädla och nyttja din lokal, vara sig det är för egen verksamhet, förvaring eller uthyrning. Det är din egen fastighet – du bestämmer.

Den generösa takhöjden på 6 meter till nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket utökar arean till ca 112 m² respektive 54 m². Varje enhet har en vikport med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet och möjlighet till fiberanslutning kommer att finnas. Utöver detta kommer det finnas brunn med oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, husbilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA avgifter, byggnadens skalförsäkring, yttre skötsel, förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor per månad.

Kontakta oss för mer information.

24 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarhuset Falköping

Madelene Soneby

Telefon: 0739782234
E-post: [email protected]

Mäklarhuset Falköping

Telefon: 0515721630
E-post: [email protected]

Guider & Tips