Nybyggnadsprojekt
Lundby - BRF Gamla Ramberget

Lundby, Göteborg, Göteborgs kommun

BRF Gamla Ramberget
På Gamla Rambergsvägen 28 byggs smarta bostäder i Göteborgs mest dynamiska område
I bästa solläge vid Rambergets södra sida, med utsikt mot Lindholmen och Masthugget på andra sidan älven. Här bor du i smarta, moderna och kostnadseffektiva lägenheter i Göteborgs mest dynamiska område. Perfekt för till exempel studenter, unga par eller folk i tech-branschen som vill ha ett attraktivt boende.

En ny dynamisk stadsdel
Området runt Gamla Rambergsvägen är i snabb förändring och under de närmaste åren kommer en ny dynamisk stadsdel med kaféer, restauranger och modernt urbant liv växa fram här. Redan nu är Lindholmen Göteborgs mest expansiva område och inom kort kommer det att vara dubbelt så många människor som jobbar, bor och roar sig här.

Bästa läget
I BRF Ramberget bor du i Sveriges mest energiska tech-miljö, med Lindholmens framtidsföretag, högskolor, innovationscentrum och Volvos Campus Lundby alldeles i närheten. Du kan ta cykeln till Eriksbergs boardwalk på 5 minuter och i Keillers park kan du både träna på utegym och fixa barbecue. Om du inte cyklar eller går har du nära till buss och snabbfärja som tar dig överallt i staden. Väljer du bil är det nära till Lundbyleden.

Moderna bostäder
BRF Ramberget kommer att bestå av 30 ytsmarta lägenheter på cirka 35-63 kvadratmeter , varav endast två stycken är tvåor.

Planlösning, design och material i lägenheterna speglar den moderna attityd som präglar hela projektet. Lägenheterna är välisolerade med kvalitetskök, parkett och helkaklade badrum med kombimaskin för tvätt och tork. Ett tips – ta med en espresso upp till den gemensamma takterrassen och koppla av medan tvätten går!

Flexibilitet i ägande och användande
Det är enkelt att äga och använda lägenheterna i föreningen då reglerna för andrahandsuthyrning är generösa. Alla lägenheter har digitala lås, vilket ligger i linje med den nya tidens delningsekonomi. För att tillåta flexibilitet i ägande, användande och livsstil utformas projektet så att priserna ligger på från under 2 miljoner och avgifterna under 2000 kronor i månaden på ettorna och tvåorna ligger har lika attraktiva priser.

Ung och kreativ fastighetsutvecklare
BRF Gamla Ramberget utvecklas av Calere Fastighets AB - ett ungt, kreativt fastighetsutvecklingsbolag med målet att skapa smarta, hållbara och innovativa lösningar i Göteborgsregionen.

Projektet har precis fått bygglov för tvåorna så passa på. Ettorna sålde slut på två månader.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg

Joachim Carlstedt

Telefon: 070-420 49 93
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg

Telefon: 031-23 15 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips