Nybyggnadsprojekt
Lundby Lantdröm- Arkö Bostad AB

Norrköpings kommun

Äntligen, efter den eftertraktade första etappen, kan vi stolt presentera Etapp 2 i Lundby Lantdröm. Denna etapp är om 10 st boenden planerade i 5 st tvåplansparhus, med en bostadsyta om ca 122,4 kvm respektive 145,6 kvm. Här finns möjligheten att skapa ett unikt boende i parhus på landet, bara 10 minuter från city. Bland gröna ängar och med närhet till naturen ligger Lundby Lantdröm, stressfritt och familjevänligt.

Materialvalen är generöst tilltagna för en hög trivselfaktor så som HTH-kök med kvartskompositsten, Kährs parkettgolv och kakel & klinker från Bricmate. Dessutom 2,70 m takhöjd och vattenburen golvvärme på entréplan.
Två planritningsalternativ ger möjlighet till 5- 6 rum och kök varav 3-5 sovrum. Enligt den mycket generösa detaljplanen för området har du även rätt till att bygga upp till 40 kvm inglasat uterum samt 15 kvm fristående förråd. Fastighetsutvecklaren Arkö Bostad som är en del av Arkögruppen har gedigen erfarenhet inom byggnation av villor och parhus.

Lummiga caféer, självplock av jordgubbar och fin lantlig natur hör till upplevelsen i Lundby Lantdröm. Det som imponerar är att bara 10 minuter bort finns citypulsen och alla aktiviteter en familj är vana vid att utföra. Ett hem som andas lugn och återhämtning tror vi är framtidens melodi.

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Johan Ahlén

Telefon: 0703-323302
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Telefon: 011-237000
E-post: [email protected]

Guider & Tips