Nybyggnadsprojekt
Malmbryggshagen - Brf Sjösaviken

Malmbryggshagen, Nyköpings kommun

Passa på – nu erbjuder vi dig som köpare ett helt år utan månadsavgift!

Byggstart! Nu har beslut om byggstart tagits och det kommer inte dröja länge innan vi sätter spaden i marken. Inflyttning planerad till början av 2023.

I Brf Sjösaviken bor du i ett småskaligt kvarter med ljusa, funktionella och miljöcertifierade radhus i två plan om 5 rum och kök på 110 kvm. Nära hav och natur, bara några kilometer utanför centrala Nyköping och med Stockholm på bekvämt pendelavstånd.

Till de smart planerade radhusen med stora ljusinsläpp och dubbla badrum kommer också en stor terrass med bra solläge, eget förråd och egen p-plats. Ytterligare p-plats finns att hyra vid behov.

Här känner du dig välkommen. Det är varmt, personligt och ombonat, redan innan du flyttat in.

Formspråket är modernt, hållbart och hjärtligt. Genomtänkta och smarta lösningar ger dig mer tid att sätta personlig prägel på ditt eget hem.
Grundutförandet är gediget och av god kvalitet. Under arbetets gång har arkitekterna jobbat utifrån att bostäderna ska ha en attraktiv standard. Bostäderna certifieras med miljöbyggnad Silver vilket bl a innebär att det finns solceller på taken som kommer sänka föreningens driftskostnader.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Nyköping

Anders Wallén

Telefon: 070-820 17 90
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Nyköping

Telefon: 0155-28 60 40
E-post: [email protected]