Nybyggnadsprojekt
Malön - Malön - Tomter med havsutsikt

Malön, Orust kommun

På Malön, mitt i Bohuslän kan du skapa ditt eget drömboende med svårslagen havsutsikt. Här erbjuds fem fantastiska tomter, fyra med utsikt österut över Malö strömmar och en med utsikt både mot västerhavet och strömmarna.
Området har detaljplan, färdiga vägar och kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomtgräns. Anslutningsavgiften för V/A är betald, det enda som tillkommer är bostadsenhetsavgift (kostnad av 45000 kr). El är framdraget och det är förberett för fiberinstallation.
På bekvämt gångavstånd nås salta bad. På de intilliggande Malö strömmar är det sommartid alltid full båtaktivitet vilket gör att er kommande utsikt kommer bli som en vacker och ständigt föränderlig tavla som man aldrig tittar sig mätt på.
I närheten finns förutom bad också kiosk och vill du andas mer av Evert Taubes kända miljöer promenerar du till välkända Handelsman Flink. Orust Golfklubb ligger på bekvämt avstånd och utanför Malö hittar du flera av Bohusläns mest kända pärlor. För att nå Malön rullar ni på Malöfärjan som drivs av Trafikverket och går dygnet runt efter tidtabell - på dagarna var 20:e minut - ungefärlig restid från Göteborg ca 1 timme, från Uddevalla 30 min.

Varmt välkommen på markvisning lördagen den 23/10 - anmäl ert deltagande till mäklaren!

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Orust

Eric Feiff

Telefon: 0706-53 11 58
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Orust

Telefon: 0304-306 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips