Nybyggnadsprojekt
Margretelund - Brf Kanonvägen 1

Margretelund, Åkersberga, Österåkers kommun

Bostadsväljare:

I natursköna skärgårdskommunen Österåker finns snart ditt nya drömboende. Projektet utgörs av en förlängning av Kanonvägen därav föreningens namn.
På Kanonvägen kommer 16 nya bostadsrätter med hög designnivå att resas med närhet till naturen och havet. Skola och förskolor finns i närområdet och bra förbindelser in till centrum/Stockholm för alla andra behov.

Husen har fasader i trä och sadeltak. För att byggnaderna lätt skall smälta in i omgivningen har golvnivån placerats högt i förhållandet med gatan för att på bästa sett kunna ansluta mot den sluttande skogsterrängen. Skogen och berghällarna ser vi som en stor kvalitet i projektet, där uteplatser i sydväst, i form av trädäck ansluter direkt mot skog och berg för att bevara naturen i så stor utsträckning som möjligt.

Din egen uteplats och föreningens stora naturtomt bjuder på stora livskvaliteter.
Samtliga bostäder har kök och vardagsrum i västerläge med generösa fönster mot naturen samt egen uteplats i markplan. Väljer du en bostad i övre plan finns dessutom balkong.
Byggnaderna har en modern arkitektur med lite underhåll. De ansluter även till naturens egen färgskala för att utgöra ett
ödmjukt inslag i miljön med tallar och berghällar som kuliss. Till varje bostad finns externa förråd och egen parkeringsplats.

Låter det intressant?
Lämna en intresseanmälan så återkommer vi med mer information till dig!

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Åkersberga

Joakim Torkelsson

Telefon: 073-354 00 09
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Åkersberga

Telefon: 08-540 666 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips