Nybyggnadsprojekt
Margretelund - Tråsättra - Brf Koltrasten i Österåker

Margretelund - Tråsättra, Österåkers kommun

Välkommen till Brf Koltrasten, detta är en uppföljare till succéprojektet Brf Bofinken som såldes slut på ca 3 månader. Här har vi 22 st bostadsrättsparhus beläget i populära Valsjöskogen. Med naturen som närmsta granne och med mysiga sjöar runt knuten investerar du i ett väldigt attraktivt område som kommer att blomstra med åren.

[SÄLJSTART 9 JUNI - 09:00]

Alla parhus i Brf Koltrasten har carport och plats för ytterligare en P-plats, utöver den rymliga uppfarten till huset har man även en stor platt tomt som är inhägnad av buskage.

Väl på insidan är det ljust och fräscht. Med vitmålade väggar och tak i kombination med det snygga ekparkettgolvet får vi en magisk kontrast som är oerhört vacker. Köket är ett HTH-kök utformat med mjukstängande lådor, källsortering samt besticklådor. Mörkgrå bänkskiva med rostfri underlimmad diskho med avställningsyta. Vitvaror ifrån Siemens och spotlights under väggskåp gör att köket känns oerhört exklusivt. Badrummen har Svedbergsinredning med handfat, spegelskåp med belysning samt vitvaror ifrån Siemens.

SÄLJSTARTSPRIS
I Brf Koltrasten har vi ett säljstartspris. För att ge projektet en snabb start kommer vi erbjuda ett säljstartspris enligt rådande prislista. Därefter förbehåller vi oss rätten att göra prisjusteringar. Säljstartspriset innebär en bra affär för dig som går in tidigt samtidigt som vi säkerställer igångsättning med byggnationen.

Välkommen att göra ditt livs affär tillsammans med oss & Obos Kärnhem.

[Inflyttning Sommar 2023]

14 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Åkersberga

Richard Bengtsson

Telefon: 0700999933
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Åkersberga

Telefon: 08-540 666 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips