Nybyggnadsprojekt
Mariefred Centralt - Brf Trädkronan, etapp 1

Mariefred Centralt, Mariefred, Strängnäs kommun

I Brf Trädkronan erbjuds ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Slipp underhåll av stora gräsmattor och fasader och njut istället bland solstolar och blomster på terrassen!

I detta kvarter har det satsat på en varierande bebyggelse där flerbostadshus i två plan samsas med mindre byggnader och enplanshus. Alla husen har, likt övriga hus i Stadsparken, fått sin inspiration från Mariefreds charmiga och pittoreska träbebyggelse. De har ett klassiskt utseende med målade träfasader i olika kulörer och tegelklädda sadeltak.
Byggnaderna ligger runt en gemensam grönskande innergård där man kan samla grannar, vänner
och bekanta för en trevlig fika i solskenet. Här finns flera trevliga sittplatser, dels under den mysiga pergolan eller vid sandlådan där de mindre barnen kan leka fritt och tryggt.

Du väljer bland lägenheter om 2-4 rok och 53- 87 m2 – utformade för att få rikligt med ljus och rymd. Lägenheterna har en blandad planlösning med separata kök i många av bostäderna blandat med öppen planlösning för dem som föredrar det.
Lägenheterna har en stor variation med franska balkonger, loftgångar och takterrasser. Till varje lägenhet tillhör ett eget förråd.
I etapp 1 av brf Trädkronan uppför även en lokal i bottenplan på hörnet.
Derome bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av deras hus, får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Det energieffektiva klimatskalet i våra hus – väggar, golv, tak och fönster – bidrar till en låg energiförbrukning.
Bra för både plånbok och miljö! Tillsammans skapas ett boende för en hållbar framtid.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Mariefred

Sanna Magnusson

Telefon: 070-688 63 74
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Mariefred

Telefon: 0159-800 400
E-post: [email protected]

Guider & Tips