Nybyggnadsprojekt
Mariefred Centralt - Brf Trädkronan, etapp 2

Mariefred Centralt, Mariefred, Strängnäs kommun

Drömmer du om en bostad i centrala Mariefred? Här presenteras andra etappen av Brf Trädkronans lägenheter som nu finns till försäljning. Preliminär inflyttning december 2022.
Här erbjuds ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Slipp underhåll av stora gräsmattor och fasader och njut istället bland solstolar och blomster på terrassen!

I detta kvarter har det satsat på en varierande bebyggelse där flerbostadshus i två plan samsas med mindre byggnader och enplanshus. Alla husen har, likt övriga hus i Stadsparken, fått sin inspiration från Mariefreds charmiga och pittoreska träbebyggelse. De har ett klassiskt utseende med målade träfasader i olika kulörer och tegelklädda sadeltak.
Byggnaderna ligger runt en gemensam grönskande innergård där man kan samla grannar, vänner
och bekanta för en trevlig fika i solskenet. Här finns flera trevliga sittplatser, dels under den mysiga pergolan eller vid sandlådan där de mindre barnen kan leka fritt och tryggt.

Du väljer bland lägenheter om 2-4 rok och 53- 84 m2 – utformade för att få rikligt med ljus och rymd. Lägenheterna har en blandad planlösning med separata kök i många av bostäderna blandat med öppen planlösning för dem som föredrar det.
Lägenheterna har en stor variation med franska balkonger, loftgångar och takterrasser. Till varje lägenhet tillhör ett eget förråd.

Derome bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av deras hus, får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Det energieffektiva klimatskalet i våra hus – väggar, golv, tak och fönster – bidrar till en låg energiförbrukning.
Bra för både plånbok och miljö! Tillsammans skapas ett boende för en hållbar framtid.

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Mariefred

Sanna Magnusson

Telefon: 070-688 63 74
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Mariefred

Telefon: 0159-800 400
E-post: [email protected]

Guider & Tips