Nybyggnadsprojekt
Mariefred Centralt - Kastanjelunden i Mariefred

Mariefred Centralt, Mariefred, Strängnäs kommun

Med sina små gator och gränder, låga trähus och insynsskyddade trädgårdar är Stadsparken en naturlig och modern utveckling av Mariefreds befintliga stadskärna. Här planerar Derome för tolv bostadsrätter i Brf. Kastanjelunden. De fyra radhuslängorna byggs runt en trevlig innergård där det även kommer finnas en lekyta för barnen. Med öppningar i häckarna på baksidan kan barnen springa fritt mellan husen och kvarteret får en bullerbykänsla. Bostadsområdet ligger på en återvändsgata vilket gör att det blir minimalt med biltrafik.
Husen har klassiska och symmetriska fasader som tydligt knyter an till traditionell svensk trähusarkitektur. Med stor variation i färgsättning får varje radhus sin egen identitet.

De tolv husen i har trevliga sällskapsytor på första plan. Vinkelköket med plats för matbord ligger i anslutning till entrén där även badrummet med dusch ligger. I vardagsrummet finns plats för både matbord och soffgrupp och i gavelbostäderna finns ett extra fönster på långsidan. De tre sovrummen, två större och ett mindre, ligger på plan två där familjens privata del är. Här finns också två klädkammare och ett badrum med badkar.
Alla hus får en skötselyta vänd mot innergården, en parkering och förråd.

Anmäl ditt intresse redan idag!

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Mariefred

Sanna Magnusson

Telefon: 070-688 63 74
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Mariefred

Telefon: 0159-800 400
E-post: [email protected]

Guider & Tips