Nybyggnadsprojekt
Mariefred - Sjömagasinet

Mariefred, Strängnäs kommun

Nöjd kund garanti – helt nöjd eller pengarna tillbaka efter två år!
Vi tror så mycket på våra Kruus Hus att vi erbjuder alla som köper en bostadsrätt i Sjömagasinet en återköpsgaranti på två år från inflyttning om ni av någon anledning skulle ångra er. Läs mer på www.kruushus.se/nojd-kund

Nu säljs tio unika boenden precis vid Mälarens strandkant. Området ramas in av trädäck/bryggor i direkt anslutning till husen och bara några steg bort ligger vattnet och badbryggan. Husens fasad är klädd i cederträ som åldras vackert med åren. Det, i kombination med spröjsade aluminiumfönster i engelsk grön ton, gör husen inte bara vackra utan även näst intill underhållsfria.

De tio bostadsrätterna är fördelade på två magasinsbyggnader med fem boenden i varje huskropp. Alla med stora fönster och balkong mot vattnet. Varje hus är byggt i tre plan där bottenplan är en separat ”bokal” – en kombinerad bostad och lokal – som antingen integreras med lägenheten eller hålls helt separat för den egna verksamheten eller för uthyrning. Mellan husen ligger ett upplyst litet torg med en stor ek i centrum. Alla bokaler har sina entréer med stora fönster mot torget, vilket ger liv i området.

Du tar dig till Mariefreds trevliga stadskärna på några få minuter med bil eller båt. Upplysta promenadstigar och cykelvägar finns hela vägen från området in till den lilla staden som erbjuder ett varierat utbud av shopping, restauranger och sportaktiviteter. Alldeles i närheten finns dessutom en 18-håls golfbana.

BOSTADSDEL
Entré på mellanplan via loftgång direkt från parkeringen. På detta plan finns hall, kök, toalett och ett stort vardagsrum/matrum som har utgång till balkongen med utsikt mot vattnet och torget. På övervåningen finns ett badrum och tre sovrum. Det större sovrummet vetter mot torget med takkupa och platsbyggd sänggavel med sängbord. De två
mindre sovrummen har stora takfönster och utsikt över vattnet. Garderob med skjutdörr.

LOKALDEL - Möjlighet till olika alternativa lösningar
Här finns en unik möjlighet för den som vill driva verksamhet och bo precis ovanför. Entré från torget med egen uteplats. Stora spröjsade fönster och högt till tak gör att bokalen passar för många typer av verksamheter; ateljé, yogastudio, arbetskök för matlagningskurser och kontor för att nämna några. Alla bokaler vetter mot det lilla torget vilket gör området inbjudande och levande. Eftersom bokalen är avskild är den lätt att hyra ut om man inte har behov av den själv, men den går även att integrera med övre plan.

ALTERNATIV - ATELJÉ med badrum- INGÅR I GRUNDPRISET
Stora spröjsade fönster, glasdörrar och högt till tak gör att bokalen passar många olika verksamheter; tex ateljé för fotokonst och måleri, drejarverkstad, silversmide eller kontor. Eftersom bokalen är avskild är den lätt att hyra ut om man inte har behov av den själv, men den går också att integrera med övre plan. Entré från torget med egen uteplats samt utgång på baksidan där du kliver rakt ut på bryggan som leder ner mot vattnet. Förberett för pentry.

ALTERNATIV - STUDIO sovrum med badrum och kök
(TILLVAL, CA 150 000 KR – SEPARAT OFFERT)
Kan hyras ut som separat lägenhet eller integreras med huset. Stora spröjsade fönster, glasdörrar och högt till tak ger bokalen en öppen och ljus känsla. Entré från torget med egen uteplats samt utgång från sovrummet där du kliver rakt ut på bryggan som leder ner mot vattnet. Platsbyggt kök.

ALTERNATIV - SPA bastu, bad och relax
(TILLVAL, CA 250 000 KR – SEPARAT OFFERT)
Utnyttja möjligheten att bo tjugo meter från vattnet med bad året runt
med en torr- eller ångbastu, dusch samt relaxavdelning. Stora spröjsade
fönster, glasdörrar och högt till tak gör att bokalen passar många olika
verksamheter, exempelvis yogastudio, massage och skönhetsvård.

ALTERNATIV - MATPLATS mat, bageri, café
TILLVAL, SE SEPARAT OFFERT)
För den matintresserade finns här en unik möjlighet att kombinera
sitt boende ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Mariefred

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Mariefred

Tinna Briem

Telefon: 070-688 78 20
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Mariefred

Telefon: 0159-800 400
E-post: [email protected]

Guider & Tips