Nybyggnadsprojekt
Mariefreds Strand

Strängnäs kommun

Områdesvisning söndag 7/3 mellan kl 11:00 - 12:00, anmäl gärna ditt intresse innan!

Nu kan vi stolt lansera ett unikt sjönära boende invid Mariefreds strand.
Ett idylliskt boende vid Mälaren där föreningen kommer att disponera en brygga med ett antal platser som medlemmarna får möjlighet att hyra och närhet till både kommunikationer och friluftsliv.

Här bevaras den gamla mysiga by-känslan som passar så väl in i Mariefreds historia. Blanda detta med dagens moderna teknologi med smarta digitala lösningar och den enkla, bekväma och hållbara livsstilen. På så sätt skapar Lilleby de rätta förutsättningarna för den moderna byn. Ett tryggt, natura och barnvänligt samhälle där alla känner alla, där husen blir till hem och främlingar blir till grannar.

Lilleby är ett bostadskoncept som har utvecklats av Lilleby Bostad i samarbete med Afry utifrån FN:s globala hållbarhetsmål.

Här kommer det att erbjudas ett brett och varierat utbud av bostadsrätter som fristående villor, radhus och flerfamiljshus. Det bästa av två världar där du har ditt eget boende men tryggheten i att tillhöra en bostadsförening. Dessutom planeras för fastigheter som ska inrymma olika typer av service – till förmån för samhällets äldsta eller yngsta.

Den hållbara livsstilen underlättas genom att konceptet rymmer såväl elbils- som cykelpool, källsortering och att olika föremål kan delas av de boende. Lilleby ska vara öppet, tillgängligt och tryggt. Gemenskap skapas genom att en mångfald av människor bor och möts i vardagen. Det möjliggörs bland annat genom att etablera en förskola alternativt ett seniorboende, gemensamma odlingslotter, ett allmänt hus och lekplatser utformade för både pojkar och flickor.

Projektet kommer inledningsvis att erbjuda ett flertalet fristående samt parhus i bostadsrättsform i storlekarna 109-149 kvm från 4 rok. Inflyttning 2022.

Köp sker genom bokningsavtal med en bokningsavgift om 20.000 kr, vid avhopp återbetalas 13.000 kr. Efter bokningsavtal skrivs ett förhandsavtal och till sist ett upplåtelseavtal när tillträde börjar närma sig.

För mer information och för att inte missa detta unika tillfälle, kontakta ansvariga mäklare!
Se även länk nedan till bostadskonceptet Lilleby

www.lilleby.se

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

Sebastian Hanisch

Telefon: 073-509 79 44
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

Telefon: 0152-48 46 60
E-post: [email protected]

Guider & Tips