Nybyggnadsprojekt
Nacka Brf Nackasjöstaden

Nacka kommun

På en trivsam återvändsgata i populära Eriksvik uppförs tre exklusiva stenhus samt tre studiohus som kommer inrymma totalt 15 moderna och välplanerade bostadsrätter i storlekarna 120 m², 80 m² och 60 m².

Bostäderna uppförs i två etapper där vi nu släpper etapp 2 om totalt fyra lägenheter- två om 120 m², två om 80 m² och ett studiohus (bostadsrättslokal) om 60 m². Etapp 1 består av 10 enheter varav 9 av dessa är sålda och inflyttade. Till lägenheterna hör parkeringsplatser, förråd och rejäla uteplatser i soligt läge.

De moderna och putsade stenhusen kommer bestå av fyra bostadsrätter vardera fördelat på tre plan, där bostad om 120 m² utgör etagelägenhet och blir belägen på våning 0 och 1. Våning 2 består av bostad om 80 m² och har privata entréer. Därtill ligger studiohusen om 60 m² strategiskt avskilt och på så sätt utgör ett privat läge.

Dessa högklassiga bostäder kommer att utrustas med rejäla och solsäkra uteplatser, påkostade material, noga utvalda vitvaror, helkaklade badrum och optimala förvaringslösningar.

Området är barnvänligt och naturnära med fina vandringsleder i närheten, strandpromenader att tillgå och skogar som inbjuder till både bär- och svampplockning. Därtill finns goda badplatser och båtbryggor i en attraktiv och trivsam skärgårdsmiljö. De mycket goda kommunikationerna till Slussen gör att Stockholm City aldrig känns långt bort och inom promenadavstånd finns både förskola och skola som underlättar vardagen.

Varmt välkommen till BRF Nackasjöstaden!

Läs mer om projektet hos Bukowskis Mäklarbyrå

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bukowskis Mäklarbyrå

Mikael Bukowski

Telefon: 08-530 20 180
E-post: [email protected]

Bukowskis Mäklarbyrå

Telefon: 08-778 20 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips