Nybyggnadsprojekt
Näsudden Periskopet

Åmåls kommun

Vi välkomnar er nu till Näsudden med dess oslagbara miljö som inbjuder till bad- och båtliv. Här planeras åtta nya kedjehus med benämningen “Periskopet" på Fogdegatan. Med fastigheternas höga placering på Näsudden får man därtill milslång utsikt över Vänern, detta ett drömläge att bo på.

Kedjehusen är ritade av arkitektkontoret Gatun och av arkitekterna Ari Leinonen samt Keimann Pham. Husen kommer byggas i massiv korslimmat trä med många genomtänkta detaljer både inne och ute. Materialet är driftsekonomiskt och mycket vädertåligt, och tas från Stora Ensos fabrik i Grums. Varje hus är noggrant placerat på varje tomt, för att ta till vara på så mycket som möjligt av naturen. Rumsligheten ska ge en känsla av rymd och funktion.

Planlösningen i kedjehusen är öppen med en härlig rymd tack var byggnadskonstruktionen med KL-trä. När man bygger med KL-trä kan man tämja på gränserna och ha knivskarpa vinklar och ovanliga former som skapar en annorlunda och snygg design med otrolig känsla.
Golven kommer vara i snyggt ytbehandlad betong med golvvärme. Betonggolv ger en stram och estetisk tilltalande miljö. Betonggolv har även massvis med fördelar, bland annat håller det sig snyggt år efter år utan krånglig skötsel.

Husen kommer disponeras på 5 rum och kök med öppet i nock från vardagsrummet.
Det planeras för ett snyggt lättskött kök med snickerier från NordDesign. Bänkskiva och beslag är fritt kundval. Maskinell utrustning kommer från Electrolux.

Till varje kedjehus hör en altan på framsidan och en altan på baksidan, samt en "carport" under "våningsöverhänget" och ett inredningsbart förråd.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Maria Larsson

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Åmål

Maria Larsson

Telefon: 070-688 53 43
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Åmål

Telefon: 0532-124 35
E-post: [email protected]

Guider & Tips