Nybyggnadsprojekt
Norr Enby - Norr Enby

Norr Enby, Nynäshamns kommun

I det natursköna området Norr Enby som gränsar mot den lantliga tätorten Grödby planeras det att exploateras en ny villastad. Platsen är perfekt för par och barnfamiljer som vill bo lantligt men ändå med närhet till Stockholm C. Vid Norr Enby ligger Fagersjön som möjliggör svalkande bad under varma sommardagar eller en avkopplande fisketur med familjen. Med bil tar du dig ut på Nynäsvägen på 10 min och därefter 20 min in till Stockholm C.

Nu säljs 13 villatomter och 36 parhustomter i samarbete med småhusleverantören LB-Hus. Vi har tagit fram två prisexempel - en villa och ett parhus. Naturligtvis kan man som köpare välja ett annat LB-Hus. Villorna säljs med oinredd övervåning med möjlighet till två sovrum, allrum, badrum och tre klädkammare. Entréplanet är inrett med två sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Villan blir 138 kvm och 6 rok med inredd övervåning. Parhuset är på 125 kvm fördelade på två plan. Entréplan med kök, vardagsrum, wc & dusch samt tvättstuga. Det övre planet har fyra sovrum och ett badrum.

Priset för parhuset är 3 400 000 kr och för villan 3 700 000 kr och då ingår en carport. I priset har man lagt in bedömd kostnad för el anslutning, kommunalt VA, fiber, markberedning, byggström, kontrollansvarig.

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Nynäshamn

7 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Nynäshamn

Stefan Sandin

Telefon: 070-6637959
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Nynäshamn

Telefon: 08-520 130 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips