Nybyggnadsprojekt
Norra Djurgårdsstaden - Broparken

Norra Djurgårdsstaden, Stockholm, Stockholms kommun

För dig som valt att stanna kvar i stan men ändå vill bo nära vacker natur, för dig som gör medvetna val och ställer höga krav. Men också för dig som uppskattar närheten till stadens puls och finner lugnet i ditt boende.

Designat hem
Lägenheterna i brf Broparken kännetecknas av tidsenlig design i kombination med attraktiva och väl genomtänkta planlösningar med bra förvaringsmöjligheter. De flesta lägenheter får fin sjöutsikt mot Husarviken och Lilla Värtan. Alla material är av hög kvalitet och den interiöra stilen följer den exteriöra gestaltningen, som inspirerats av gasklockorna i området. Lägenheterna varierar i storlekar om 1-5 rum och kök och har generösa balkonger eller terrasser. Fasaden mot Husarviken har förutom en enastående utsikt, också rymliga balkonger på hela cirka 17 kvadratmeter. Huset uppförs i ett lugnt och attraktivt läge där närheten till natur och vatten är påtaglig. Den östra fasaden gränsar till stadsdelsparken där det finns utrymme för lek och aktiviteter. Parken skapar ett fritt utrymme mot kringliggande bebyggelse.

Vacker arkitektur
En gång- och cykelbro ger direkt koppling till Nationalstadsparken mittemot området. I mötet mellan den nya bebyggelsen och Husarvikens vatten löper Strandparken med utsiktsplatser, gräs och träd. Brf Broparken får ett fritt läge mot vattnet och Strandparken. Arkitekten har skapat ett ekosmart hus där modern energiteknik, god inomhusmiljö och genomtänkta materialval är viktiga komponenter. Byggnaden får tre tydliga delar med åtta, sju respektive sex våningar. Varje del får ett individuellt och unikt arkitektoniskt uttryck.

Kvalitetsinredning
Inredningen är av hög kvalitet med integrerade vitvaror, fullutdragslådor, mjukstängande skåpluckor, skjutdörrsgarderober och planlimmad spishäll. Våra inredare har i samarbete med arkitekterna utmanat normer och istället för klassiskt vitt, valt att gå på en djärvare inredningsstil där bänksskåpen i köken är en tydlig markör i skalan grått till svart.

Med gott om plats att trivas
Den grönskande innergården, med ytor för både lek och avkoppling, är gemensam för dem som bor kring gården. På husets gemensamma takterrass, där man kan umgås och njuta av utsikten, finns ett växthus för närproducerad egen odling. Solcellerna på taket producerar el till huset och här finns också ett biotoptak med plats för bland annat holkar för skalbaggar och humlor. Föreningen kommer också att ha gemensamhetslokal och grovtvättstuga.

Konstnärlig gestaltning
I varje nybyggnadsprojekt investerar HSB i konstnärlig gestaltning. Vi ser det som ett sätt att skapa en attraktiv boendemiljö som påverkar människor positivt och som även är en investering i området på längre sikt

Välkommen till HSB brf Broparken!

Läs mer om HSBs nyproduktion i Stockholm

Läs mer om projektet hos HSB Bostad AB

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HSB Bostad AB

Anna Ornelius

Telefon: 010-442 02 78
E-post: [email protected]

HSB Bostad AB

Telefon: 010-442 02 10
E-post: [email protected]

Guider & Tips