Nybyggnadsprojekt
Norra Munktellstaden - BRF Munktell

Norra Munktellstaden, Eskilstuna, Eskilstuna kommun

I Norra Munktellstaden uppför Kärnhem ett kvarter, som säljs i två etapper. Först ut är Brf Munktell som består av två hus med totalt 67 lägenheter från 1 rum och kök på 28 kvm till fyra rum och kök på 117 kvm. Brf Munktell får ett trivsamt läge, med en vacker allégata väster om kvarteret och Eleonoragatan längs östra sidan. Här skapar Kärnhem ett boende som passar en modern, urban livsstil – och ger plats för odling och gemenskap.

Gården rymmer både privata uteplatser, gångstråk, sittplatser i solen och en lekplats för de minsta. Dessutom finns här föreningens gemensamma växthus, med trädäck och pallkragar för odling utanför. Här kan du umgås med grannarna, odla eller bara njuta av solen.

Alla lägenheter har minst en balkong eller uteplats. Som alltid hos Kärnhem får du hög kvalitet på inredning och material med bland annat helkaklade badrum, kök från HTH och vitvaror från Siemens.

Drömmer du om ett boende utöver det vanliga? Högst upp i båda husen finns totalt fyra bostäder med extra kvaliteter. Här får du 117 välplanerade kvadratmeter, fördelade på fyra rum och kök. Du får också två klädkammare, dubbla badrum och en separat tvättstuga. Det praktiska köket med en stor köksö är öppet mot matplatsen och vardagsrummet, som har utgång till balkongen.

Som om inte det vore nog finns också en stor takterrass med utgång från köket. Här har du ditt eget orangeri där du kan odla grönsaker, blommor eller vad du önskar. En terrass som gjord för såväl lugn och ro som sociala tillställningar. Här kan du inte bara bjuda på härliga måltider, utan även på en härlig utsikt över Eskilstunas takåsar. Ett unikt tillfälle för dig som söker en unik bostad, med andra ord.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Eskilstuna

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Eskilstuna

Helén Eriksson

Telefon: 072-588 61 57
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Eskilstuna

Telefon: 016-542 79 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips