Nybyggnadsprojekt
Norra Parken 2 - Näsby Slottspark

Täby, Täby kommun

Norra Parken 2 uppföres intill slottet och dess vackra barockpark och med sin närhet till vattnet och undersköna promenader såväl som till kommunikationer är detta ett unikt och eftertraktat boende. Läs mer om projektet på www.nasbyslottspark.se.

Den varierade bebyggelsen är grupperad i två tydliga kvarter och består av bostadshus i tvåvåningsskala med vindsvåningar och parhus i två plan. Balkonger, terrasser, burspråk och intima uteplatser mellan husen går naturen till mötes.

Villastadens karaktär förstärks av fristående förrådsbyggnader som placeras parvis och skapar ytterligare rumslighet. Utifrån ett antal befintliga körsbärsträd skapas ett generöst gemensamt parkrum mellan kvarteren. Parkrummet länkar samman Norra Parken med strandpromenaden och ger ett vackert gång- och cykelstråk. Bostadsområdet ligger i anslutning till ett gym, barockparken och Näsby slott med restaurang. Området är omgivet av grönska med en äng i öster och en treradig allé som skiljer barockparken och Norra Parken åt.

Inflyttning kan ske från årsskiftet 2021/2022

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Magnusson Nyproduktion

Mattias Lindqvist

Telefon: 0708-400049
E-post: [email protected]

Magnusson Nyproduktion

Telefon: 08 410 538 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips