Nybyggnadsprojekt
Norra Viken

Mörbylånga kommun

Norra Viken, en riktig pärla vid Kalmarsund!

Alldeles intill vackra Kalmarsund planeras det nu för att byggas äganderätter i form av både parhus och kedjehus, alla belägna med exceptionell fint läge i underbar natur- och havsnära miljö. Här erbjuds du stor livskvalité med bostäder i hög standard och bekvämlighet, smarta planlösningar, låg driftskostnad. Det är något magiskt med solnedgångar! I Norra Viken har man förmånen att få uppleva dess fascinerande himlaspel vid årets alla årstider, något som trollbinder de flesta! Nere vid vattnet finns en badbrygga att gå ner till och svalka sig varma dagar och mysiga promenadstråk återfinns alldeles runt knuten.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling kan nu i stolt samarbete med Småländska Hem erbjuda dig helhetslösningen för ditt nya hem. Projektet Norra Viken kommer erbjuda två husmodeller framtagna av Anebyhusgruppen vilken ger en trygghet för kvalitet rakt igenom. Parhusen "Royalisten" är i två plan om 158,8 kvm med uteplats i markplan och en stor terrass mot sundet och i soligt västerläge och kedjehusen "Strandhusen" är i ett plan om 81 kvm, även dessa har uteplats i samma väderstreck.

Småländska Hem värnar om miljön och har bl.a. satsat på att förse sina bostäder med fasadpanel i Superwood som standard, sätta ladd-box för el-bil på vissa samt förberett alla sina bostäder i projektet för solceller som tillval.

Med en kort promenad når du Mörbylångas charmiga och mysiga centrum, där finner du bl.a. mysiga restauranger och café, både småbåtshamn och hamn för större båtar, välsorterad mataffär och paddelbanor. Mörbylånga ligger endast cirka 15 minuter från Färjestaden och cirka 25 minuter från Kalmar. Öland har mycket att erbjuda för alla. Här finns många olika fina bad, Alvarets vackra natur, ett uppskattat fågelliv för fågelskådaren och flera golfbanor i regionen, hela 5 styck 18-hålsbanor inom cirka 3 mils avstånd.

Välkommen att kontakta oss redan idag för mer information om projektet. Obs, först till kvarn!

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

Magnus Johansson

Telefon: 0480-622 01
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

Telefon: 0480-622 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips