Nybyggnadsprojekt
Norrtälje Centralt - Nyproducerade bostadsrätter i hamnen med 3 m i takhöjd, golvvärme, kvalitet och garage.

Norrtälje Centralt, Norrtälje, Norrtälje kommun

De flesta lgh är 3 rok på 87 kvm och priser från 2 550 000 kr till 4 550 000 kr, men vi har även några 4 rok på 133 kvm i priser från 3 325 000 kr till 4 290 000 kr.

Lägenheter med stora och ovanliga kvaliteter i en enkel, mycket rationell och ekonomisk grundstomme som bekläs med varierande och rikt detaljerade fasader. Kvarterets arkitektur har hämtat inspiration från Norrtäljes småskaliga industrimiljöer i den tidigare hamnen - med typiska inslag av tegel, smide, smäckra glaspartier, trä, puts och vackra taklandskap.

Ljusa boendeytor med öppen industrikaraktär, stora öppningsbara fönsterpartier och en hög invändig takhöjd om 3,0 m. Bostadskvarteret har genomgående lägenheter som nås från loftentréer kring den gemensamma gröna innergården. På detta sätt får alla lägenheter egna uteplatser i två väderstreck; en mot gatan eller kajen med sjöutsikt samt en egen uteplats på entrébalkongen med utsikt mot gården eller mot Norrtäljeviken i söder. Den höga takhöjden möjliggör högt sittande fönster mot gården utan oönskad insyn. Den dominerande lägenhetsytan är generella trerummare som passar såväl singelhushåll som barnfamiljer.

Innergården avses bli en mötesplast där man kan träffa sina grannar. Gården ligger i söderläge men är inte solbelyst hela dagen varför en stor gemensam takterrass med fin utsikt ger ett bra komplement. Mot kajen i söder ordnas lokaler i gatuplan med hög takhöjd som passar bra för café, restaurang eller butik. Den norra delen av kvarteret har flera mindre butikslokaler i gatuplan. Garageplan i två våningar möjliggör minst 1 bil per lägenhet.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Maria Alex

Telefon: +46705405080
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Telefon: 0176-766 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips