Nybyggnadsprojekt
Nya exklusiva bostäder i Mönsterås hamn!

Mönsterås, Mönsterås kommun

I bästa tänkbara läge där gamla silon i Mönsterås hamn låg, planeras ett framtida bostadsområde med Brf Måsnästet som ett nytt, exklusivt landmärke! Målet är en levande stadsdel vid vattnet där människor möts och mår bra med möjlighet till avkoppling, bad med mycket mera - en tydlig vision för Mönsterås som en egen upplevelse för människor från när och fjärran. Här bor du med havet som granne och närhet till busstationen och serviceutbudet i köpingen.

Brf Måsnästet erbjuder exklusiva bostadsrätter för dig som älskar Mönsterås, men söker något alldeles extra - en bostad det kommer pratas om i många år framöver. Den 8 våningar höga byggnaden med balkonger som löper runt huset i tre väderstreck och en spännande arkitektur ger en tydlig identitet för staden - såväl för seglaren från havet som den bilburne resenären. Genomtänkta planlösningar och stora fönsterpartier bjuder in både ljus och gäster. Smakfulla detaljer i hög standard gör lägenheten till något speciellt att längta hem till. För dig som vill sätta personlig prägel på den egna bostaden kommer det dessutom finnas möjlighet att göra tillval.

I föreningen förmedlas 13 lägenheter, varav 2 st 2:or, 7 st 3:or samt 4 st 4:or. Samtliga 4:or ligger i sydvästläge med balkong mot marinan samt Mönsteråsviken. En av 3:orna blickar mot sydväst och de övriga 3:orna har läge mot nordost, samtliga med balkong mot inloppet. Den minsta 2:an har en balkong mot marinan och den större 2:an har balkong mot sydväst och Kalmarsund. Vilken bostad passar just dig eller din familj bäst? Kontakta mäklaren om du önskar ett personligt möte.

Varmt välkommen till Brf Måsnästet!

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås

Jonas Johansson

Telefon: +46702190784
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås

Telefon: 0499-106 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips