Nybyggnadsprojekt
Nya kedjehus i populära Mantorp!

Mantorp, Mjölby kommun

Välkommen till Riddarängen och dessa fina hem med äganderätt som uppförs av Östgötahus. Med ypperligt läge på slätten nära pendeltåg och serviceutbud släpper vi nu etapp 1 i detta fina projekt med inflyttning 2021.

Mantorp är beläget i utkanten av Mjölby med vacker omgivning av skog och landskap. Här bor man i uppvuxna kvarter i fantastisk miljö för familjen nära barnomsorg, lekplatser och skolor. Pendeltåget tar ungefär tio minuter till antingen Linköping eller Mjölby vilket ger ett nära avstånd till båda kommunerna. Området är attraktivt och växande med charmig småstadskaraktär. Närhet till Mantorpstravet, fotbollsplaner och fin gemenskap i rikt utbud av föreningsliv finns också.

I första etappen släpps nu fem hus. Här byggs två varianter på storlek den ena om 116 kvm och den andra om 130 kvm. Båda i två plan och med carport. Husen är luftiga och lättskötta med fina trädgårdstäppor och har entréplan med tvättstuga, duschrum, kök och vardagsrum. I de större husen finns även ett sovrum nere och båda husmodellerna har tre sovrum uppe samt allrum och badrum.

Husen uppförs med trästomme på ”platta på mark” med vattenburen golvvärme. Klimatskärm med extra mycket isolering ger en låg energiförbrukning. Fasaden utförs med en miljövänlig och hållbar liggande träpanel. Alla fönster har energiglas och är försedda med underhållsfri aluminiumbeklädnad. Den invändiga utrustningsnivån är i basutförandet hög. Exempelvis kan nämnas klinker i hallen, fönsterbänkar av äkta marmor i fönster med bröstning, helkaklat badrum och WC samt fullutrustad Tvätt-alkov.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Fredrik Öst

Telefon: +46702990299
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Telefon: 0142-133 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips