Nybyggnadsprojekt
Nybyggnation BRF Kapellmästaren

Falkenbergs kommun

I BRF Kapellmästaren, strax norr om Falkenberg på Dals Ängar, bygger Derome 19 stadsvillor i två olika husmodeller och i bekväm bostadsrättsform. Här hittar du hem om du vill bo i ett lugnt familjevänligt område med naturen runt knuten, på cykelavstånd till Falkenbergs centrum, fritidsaktiviteter och salta bad.
Kapellmästaren består av 19 hus om 121 och 138 kvadratmeter fördelat på två plan. Husen byggs i trä och går i en klassisk stil med ett modernt uttryck. Utformningen knyter an till gamla järnvägsstationer med spröjsade fönster, branta tak, och gavelspets riktad mot gatan. Färgsättningen varierar mellan naturligt svart, varmgrå och dämpad grön för att harmonisera med den närliggande naturen.
Gemensamt för husen är en välplanerad planlösning och möjligheter för flexibla hemmakontor. På entréplan skapar kök och vardagsrum rejäla sociala ytor. En våning upp ligger den mer privata delen med sovrum och allrum. Kapellmästaren bjuder in till en modern kvarterskänsla med parkeringsplatser på gatan samt en privat skyddad uteplats och trädgård i skönt söderläge.
I brf Kapellmästaren bor du på cykelavstånd till Falkenbergs charmiga stadskärna och till Skreas långa sandstrand. Tågstationen ligger bara en kort promenad bort för dig som pendlar och med bil tar du dig enkelt ut till E6:an härifrån.
I Tånga handelsområde hittar du det mesta du behöver i vardagen, här finns mataffärer, apotek, gym, padelcenter, restauranger och andra typer av butiker. På Dals Ängar ligger det en förskola och i närheten finns även grundskola och ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Perfekt för ett smidigt familjeliv i en av västkustens pärlor.

Anmäl ert intresse till säljstarten på Deromes hemsida https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/kapellmastaren

Beskrivning av objekt:
Hus A:
På Dals Ängar, ett par hundra meter från Falkenbergs tågstation, erbjuder Derome denna stadsvilla i bostadsrättsform. Den är byggd i vinkel och har en boyta på 138 kvadratmeter. Stora fönster ger generöst ljusinsläpp och skapar ljusa interiörer. På entréplan ligger kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning med utgång till uteplatsen och trädgården som gränsar mot en dagvattendamm. Här kan du njuta av många härliga soltimmar i söderläge.

Uteplatsen har en öppen del och en del under tak som ger en skön rumskänsla. Ett vackert Smålandsstaket som åldras med skönhet ramar in tomten. Via groventrén kommer du till en rymlig tvättstuga. Alldeles intill finns ett rum som passar som ett gästrum, hemmakontor eller kanske ett hobbyrum för dig som gillar att pyssla?
På övre plan finns den mer privata delen med tre sovrum, badrum och ett allrum. Det finns en tillvalsplanlösning där allrummet delas av. Du får då ett extra sovrum på övre plan. Här uppe finns även ett förråd som ger dig extra förvaring.
Huset byggs i trä och går i en klassisk stil med ett modernt uttryck. Färgsättningen går i en naturlig svart ton eller varm grå ton (anpassa efter den specifika bostaden) med svarta plåtdetaljer och rött tak. Till huset hör också ett yttre förråd och det finns möjlighet till laddningsstolpe vid parkeringsplatsen som ligger utmed gatan.

Hus B:
Vill du bo i lugnt och familjevänligt område? På Dals Ängar, strax norr om Falkenberg erbjuder Derome denna stadsvilla om 121 kvadratmeter i bostadsrättsform. På entréplan i detta hus ligger ett generöst kök och matplats som vänder sig ut mot gatan. Vardagsrummet ligger istället mot trädgården. Från vardagsrummet tar du dig

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg

Emil Johansson

Telefon: 0721-411711
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg

Telefon: 0346-759500
E-post: [email protected]

Guider & Tips