Nybyggnadsprojekt
Nyproducerade fritidshus i bostadsrättsform!

Borgholms kommun

Välkommen till Brf TreNian - 12 nyproducerade bostadsrätter vid Ölands Golfklubb!

Välj vilken ledig tomt som passar dig bäst och bestäm sedan om du önskar få husmodell Skeppshamn eller Sandtjärn från Skidstahus uppfört på din tomt. Samtliga fritidshus har upplåten tomt med plats för att parkera bil.

- SKEPPSHAMN -
Populär planlösning, där storstugan på ett smakfullt sätt integreras med altanen genom den fönsterrika utbyggnaden. Skeppshamn är extrautrustad med altan.
Huset har en boarea på 67,7 kvm fördelat på 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Läs mer om husmodellen Skeppshamn på: www.skidstahus.se/fritidshus/skeppshamn/

- SANDTJÄRN -
En väl tillvaratagen boyta ger gott om utrymmen för familjen, för aktiviteter och för övernattande gäster. Sandtjärn är extrautrustad med farstukvist.
Huset har en boarea på 79,2 kvm fördelat på 5 rum och kök, varav 4 sovrum. Läs mer om husmodellen Sandtjärn på: https://www.skidstahus.se/fritidshus/sandtjarn/

Prisexempel för inflyttningsklart hus är 1 425 000 kronor. Priset avser standardmodellen men husen går att skräddarsy efter just dina behov och önskemål, till exempel spegelvända eller flytta väggar, för att skapa en egen utformning av planlösningen. Totalsumman kan således variera beroende på de val du som slutgiltig köpare gör.

Njut av bostaden hela eller delar av året, här finns möjlighet att hyra ut huset under kortare eller längre period. Som bostadsrättsinnehavare kan du dessutom teckna ett sponsorskap med golfbrickor i Ölands Golfklubb som ger eventuella hyresgäster med Golf-ID och handikapp lägre än 54 möjlighet att spela utan greenfee.

På tomt nr 12 finns ett visningshus i modell Skeppshamn uppfört. Gå vår virtuella 3D-visning under BILDER nedan.

Låter det intressant? Kontakta mäklaren om du önskar besöka visningshuset eller vill ha ett personligt möte.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

Per-Henric Olsson

Telefon: +46701499963
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

Telefon: 0485-820 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips