Nybyggnadsprojekt
Nyproducerade marklägenheter i Ljungaviken

Sölvesborgs kommun

SÄLJSTARTSSUCCÉ - ENBART 4 AV 12 BOSTÄDER KVAR! I populära Ljungaviken planeras nu för 12 prisvärda radhus i ett plan. Nya Brf Knipproten erbjuder ytsmarta och hemtrevliga radhus där varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats.

Bostäderna karakteriseras av öppen planlösning mellan ett välplanerat kök i svensk design, matplats och ljust vardagsrum. Detta skapar fina ytor som gör det smidigt att umgås med familj och vänner samtidigt som middagen står på spisen. Badrummet blir helkaklat och inrymmer egen tvättavdelning med extra vask.

Grundutförandet är klassiskt och stilrent för att passa väl ihop med olika inredningsstilar. All inredning är vald med omsorg och håller god kvalitet redan i standardutförandet, samtidigt kommer du få möjlighet att sätta din egen prägel genom tillval i din nya bostad.

Varje bostad har två generösa uteplatser, en på entrésidan och en med utgång från vardagsrummet där du kan öppna upp mot baksidan som har uteplats i anslutning till den lättskötta trädgården i härligt solläge. Genom tillval kan du dessutom få ett inglasat uterum om du önskar!

Till samtliga bostäder hör ett externt förråd och parkeringsplatser till två bilar.

För mer detaljerad information om projektet och bostäderna, se bland annat "Projektbroschyr" under Dokument nedan.

Välkommen hem till Brf Knipproten i Ljungaviken!

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Sölvesborg

Nellie Johansson

Telefon: +46704449114
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Sölvesborg

Telefon: 0456-147 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips