Nybyggnadsprojekt
Nyproducerade marklägenheter på bästa läge!

Bromölla, Bromölla kommun

SÄLJSTARTAT - BRF FÅGEL FENIX! Välkommen till efterlängtade Brf Fågel Fenix (a.k.a. Skansen)! Ett stenkast från Ivösjön och precis intill kanalen, planeras nu för byggnation av 18 prisvärda bostadsrätter i markplan - 4 fristående enplansvillor om 92 kvm med 4 rum och kök, samt 14 parhuslägenheter om 78 kvm med 3 rum och kök alternativt 92 kvm med 4 rum och kök. Bostäderna har hög standard vad gäller såväl funktion, komfort, materialval samt utrustning och du kan dessutom själv sätta personliga prägel genom olika tillval. Hemmets hjärta - köket - är placerat med öppen planlösning till vardagsrummet för att smidigt kunna umgås med familj och vänner samtidigt som middagen står på spisen. Här lagar du mat i ett kök från Smedstorp med vitvaror från populära Bosch. Köket har högt i tak och ligger i anslutning till uteplatsen eller uterummet (tillval) i fint solläge, en del av husen med utsikt mot Ivösjön. Badrummet är helkaklat och har generöst utrymme för både tvätt och tork. För lägenheterna på 92 kvm finns även möjlighet att genom tillval få en gäst-wc.

Arkitekten har noga studerat omgivningarna för att de nya husen ska smälta in i det naturnära området. De moderna fasaderna möter klassiska material, såsom enkelspontad träpanel med jordnära färger (gråbeige) för en naturlig look. Karaktäristiskt för husen är även stora uppglasade ytor och fönster som skapar en industriell känsla och samtidigt ett generöst ljusinsläpp. I anslutning till varje bostad finns förråd och cykelförråd.

Brf Fågel Fenix är planerat för livets alla ögonblick – perfekt för dig som längtar efter en trivsam och behaglig framtid!

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka ett personligt möte och höra mer om bostäderna i Brf Fågel Fenix!

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Bromölla

9 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Bromölla

Hansi Robertsson

Telefon: +46705145066
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Bromölla

Telefon: 0456-226 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips