Nybyggnadsprojekt
Österskog - Fyra friköpta parhus i vackra Österskog

Österskog, Törestorp, Gnosjö kommun

Välkommen till Österskog och Vårbruksvägen. Ett mycket unikt tillfälle att förverkliga drömmen om ett nyproducerat parhus med äganderätt - Här bor man med hög känsla av lättskötthet, kvalitét och stil.

I Österskog bor man i vackert kulturlandskap med högt och fint utsiktsläge. Direkt närhet till Hillerstorp och hela GGVV-regionen.

Notera den låga boendekostnaden om ca 2000 kr i månaden exklusive ränta och amortering.

Projektet är ett samarbete mellan det lokala byggföretaget Ågårds Bygg och husproducenten Vallsjöhus och kommer erbjuda totalt fyra friköpta parhus med äganderätt.
Bostäderna uppförs i ett lättskött plan utan trappor och med stort fokus på att kunna underlätta vardagen och frigöra tid och kraft för annat. Egen trädgårdstäppa i alldeles lagom storlek för odling eller trädgårdshäng.

Karaktäristisk utsida med grålaserad träpanel, inslag av Sedumtak på carport och förråd samt bandtäkt plåttak ger både husen och området en identitet. Uteplats och trädgård är soligt beläget i söder.
Insidan är socialt utformat med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Hela tre sovrum varav master bedroom utrustat med egen klädkammare. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

För att ta del av teknisk beskrivning se Byggbeskrivning se under fliken 'Dokument'.
Försäljningsprocessen kommer att starta med att köpekontrakt skrivs på tomten och sedan ingår man entreprenadavtal med byggaren.

Observera att husen ej ännu är uppförda och att bilderna är exempelbilder.

Varmt välkommen med din intresseanmälan för att ta del av försäljningsprocessen

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Värnamo

Philip Palm

Telefon: +46708799066
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Värnamo

Telefon: 0370-172 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips