Nybyggnadsprojekt
Parhus i bostadsrättsform - Brf Rosenberg 1

Parhus i bostadsrättsform, Tidaholms kommun

Välkommen till Tidaholms nya område Rosenberg, här kommer Älvsbyhus uppföra totalt 20 bostadsrätter i tre olika storlekar, samtliga med eget garage/förråd, trädäck & trädgård. Älvsbyhus bjuder på månadsavgiften de första 12 månaderna. Teckna snart för att ha möjlighet att välja bland olika tillval!
Välkommen till Tidaholms nya område Rosenberg! Här bor du med närhet till naturen men ändå bara en kort promenad från skolor, mataffärer och idrottsanläggningar. Löpande mellan maj-november 2022 kommer 10 st parhus med totalt 20 bostadsrätter från Älvsbyhus finnas redo för inflytt, samtliga med eget garage/förråd, trädäck om ca 30 m² och egen trädgård. Välplanerade planlösningar med en god grundstandard med exempelvis genomgående trägolv och tapetserade väggar, dessutom finns en mängd tillval att göra så som olika köksval, val i våtrum samt infällda spotlights. Uppvärmning sker via vattenburet system och frånluftsvärmepump. Bostadsrätterna säljs till fast pris enligt principen först till kvarn.

Bo kostnadsfritt ett helt år, Älvsbyhus bjuder på månadsavgiften under de första 12 månaderna efter inflytt!

Bostadsrätterna byggs i tre olika storlekar, läs mer om vardera modell nedan:

Eva - 107 m²
Husmodell Eva är det perfekta alternativet för er som har behov av fler rum, den smarta planlösningen i ett plan nyttjar alla kvadratmeter på absolut bästa sätt! Det öppna vardagsrummet och köket blir en självklar mötesplats med fyra fönster och mycket ljusinsläpp. I anslutning till köket finns en rymlig tvättstuga med praktisk groventré. Ett badrum och en mindre toalett gör att man slipper trängas, dessa är lämpligt placerade intill två av de tre sovrummen. Till bostadsrätt nummer 11 och 16 hör dubbelgarage med två portar!
Alternativa planlösningar finns för de bostadsrätter som är 107 kvm, välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Selma - 85 m² (+44 m² oinrett ovanplan)
Med Selma får du ett i grunden litet, mysigt och gediget hus. Köket i Selma är rejält tilltaget med utrymme både för god matlagning och att umgås i. Från köket har man också direkt tillgång till vardagsrummet och vidare ut på baksidans trädäck. Det stora sovrummet, badrum samt tvättstuga är placerat i husets andra ände. I den inredningsbara övervåningen ingår bland annat trappa, fönster, takfönster, underlagsgolv samt förberedelser för vvs, el, data och tv. På övervåningen, som du väljer om du vill inreda direkt eller först när behovet uppstår, är det bara fantasin som sätter gränserna. Kanske önskar ni ytterligare två sovrum och ett badrum eller ett sovrum och ett allrum? Inred som ni själva önskar!

Lasse - 63 m² (+33 m² oinrett ovanplan)
Lasse är ett litet parhus som charmar de allra flesta, modellen passar perfekt för den växande familjen då entréplan är färdiginredd och ovanplan förberedd för att inreda ytterligare boarea. Med öppna utrymmen och smarta lösningar är Lasse ett hus med många möjligheter. Det ljusa köket i öppen planlösning med vardagsrummet öppnar upp mot omgivningen med utgång direkt till trädgården. Sovrummet är rymligt och badrummet/tvättstugan har möjlighet till bastu (tillval) vilket sätter extra glans på vardagen. Den inredningsbara övervåningen väljer du själv om du vill inreda efter inflyttning efter dina egna behov och önskemål alternativt om du lämnar det orört som ett vindsutrymme för förvaring.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarhuset Falköping

Ronja Melker

Telefon: 0709721429
E-post: [email protected]

Mäklarhuset Falköping

Telefon: 0515721630
E-post: [email protected]

Guider & Tips