Nybyggnadsprojekt
Parhus i bostadsrättsform - Brf Rosenberg 1

Parhus i bostadsrättsform, Tidaholms kommun

Välkommen till Tidaholms nya område Rosenberg! Här planerar Älvsbyhus att uppföra 10 st parhus med totalt 20 bostadsrätter i tre olika storlekar, samtliga med eget garage/förråd, trädäck och trädgård. Första steget i processen är tecknande av bokningsavtal, kontakta oss för mer information.
Välkommen till Tidaholms nya område Rosenberg! Här bor du med närhet till naturen men ändå bara en kort promenad från skolor, mataffärer och idrottsanläggningar. Här planerar Älvsbyhus att uppföra 10 st parhus med totalt 20 bostadsrätter, samtliga med eget garage/förråd, trädäck om ca 30 m³ och egen trädgård. Välplanerade planlösningar med en god grundstandard med exempelvis genomgående trägolv och tapetserade väggar, dessutom finns en mängd tillval att göra så som olika köksval, val i våtrum samt infällda spotlights. Uppvärmning sker via vattenburet system och frånluftsvärmepump. Bostadsrätterna säljs till fast pris enligt principen först till kvarn. Första steget i processen är tecknande av bokningsavtal och i samband med det erläggs en bokningsavgift om 20 000 kr.

Bostadsrätterna byggs i tre olika storlekar, läs mer om vardera modell nedan:

Eva - 107 m³
Husmodell Eva är det perfekta alternativet för er som har behov av fler rum, den smarta planlösningen i ett plan nyttjar alla kvadratmeter på absolut bästa sätt! Det öppna vardagsrummet och köket blir en självklar mötesplats med fyra fönster och mycket ljusinsläpp. I anslutning till köket finns en rymlig tvättstuga med praktisk groventré. Ett badrum och en mindre toalett gör att man slipper trängas, dessa är lämpligt placerade intill två av de tre sovrummen. Till bostadsrätt nummer 11 och 16 hör dubbelgarage med två portar!
Alternativa planlösningar finns för de bostadsrätter som är 107 kvm, välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Elsa - 85 m³
Husmodell Elsa är Älvsbyhus mest yteffektiva husmodell, du har allt du behöver på ett våningsplan. Ett stort sovrum och rymligt kök med direkt tillgång till ett rymligt vardagsrum, som vid behov går att dela av för att få ytterligare ett sovrum (tillval). Förutom de redan nämnda gemenskapsytorna erbjuder Elsa dessutom ett badrum och en tvättstuga.

Lasse - 63 m³ (+33 m³ oinrett ovanplan)
Lasse är ett litet parhus som charmar de allra flesta, modellen passar perfekt för den växande familjen då entréplan är färdiginredd och ovanplan förberedd för att inreda ytterligare boarea. Med öppna utrymmen och smarta lösningar är Lasse ett hus med många möjligheter. Det ljusa köket i öppen planlösning med vardagsrummet öppnar upp mot omgivningen med utgång direkt till trädgården. Sovrummet är rymligt och badrummet/tvättstugan har möjlighet till bastu (tillval) vilket sätter extra glans på vardagen. Den inredningsbara övervåningen väljer du själv om du vill inreda efter inflyttning efter dina egna behov och önskemål alternativt om du lämnar det orört som ett vindsutrymme för förvaring. Med en takkupa (tillval) ökar både ljusinsläppet och rymden på övervåningen vilket öppnar upp för fler inredningsmöjligheter.

14 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarhuset Falköping

Ronja Melker

Telefon: 0709721429
E-post: [email protected]

Mäklarhuset Falköping

Telefon: 0515721630
E-post: [email protected]

Guider & Tips