Nybyggnadsprojekt
Pastellhusen

Nybrostrand, Ystads kommun

Smakfulla, generöst utrustade och välplanerade stenhus! I Ystad/Nybrostrand på utsökt läge uppförs 20 unika och arkitektritade villor på friköpta tomter, bara 10 minuter från stan. Husen har små lättskötta trädgårdar som ger tid till rekreation och fritid. Uteplatser i både i soligt sydvästläge och med fri utsikt över åkerlandskapet i nordost. Tomtyta 312-573 kvm.

Nybrostrand – porten till Österlens stränder, konst- och kulturliv!
Inom bara några minuters gångavstånd finns havet, sandstrand, 18-håls golfbana, fritidsbad, tennisbana och fina strövområden. I närområdet finns också daghem, förskola och närbutik. Här erbjuds även goda pendlingsmöjligheter med bussar till Ystad & Simrishamn och med tåg från Pågatågsstationen i Köpingebro som enkelt tar dig till hela Öresundsregionen.

Boytan kan variera mellan 135-150 och 5-7 rum. Därutöver ingår carport 18 kvm och förråd 12 kvm.

Möjlighet till utökad boarea på hela 150 kvm och totalt 5 sovrum som tillval. Gedigen konstruktion med isolerad betongplatta på mark med inbyggd golvvärme. Stilrena hus med putsad lättbetong-stomme (både in och utvändigt) samt bjälklagsvalv i betong. Snygg murad kamin ingår i husen. Fiber ingår via Ystads öppna stadsnät.

Inom ett par minuter når du havet, sandstranden, 18-håls golfbana, fritidsbad och tennisbana. Här finns också populära daghem och förskola och även närbutik. Kommunikation med buss och tåg till ystad, Simrishamn, Malmö och Köpenhamn.

Vackra putsfasader i lila, grönt, blått och gult – nästan som en skål med karameller! Här kan du välja att bo i huset med den gröna gaveln, i det mellersta gula huset eller kanske i det lila eller röda huset längre bort på gatan.

Välkomna på visning!

Läs mer om projektet hos Bjurfors Nyproduktion

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bjurfors Nyproduktion

Alexandra Nilsson

Telefon: 0701646700
E-post: [email protected]

Bjurfors Nyproduktion

Telefon: 040-608 30 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips