Nybyggnadsprojekt
Pottholmen - Nytt kvarter på Karlskronas bästa läge vid havet

Pottholmen, Karlskrona, Karlskrona kommun

Nu pågår försäljningen av lägenheterna i BRF Styrmannen, etapp 3 på Pottholmen med beräknad inflyttning hösten 2022. Kontakta mäklaren för mer information!

Brf Styrmannen byggs som ett u-format flerbostadshus på sju våningar, med totalt 71 bostadsrätter. I föreningen ingår också två lokaler för verksamheter i gatuplan. Lägenheternas storlekar varierar från 1–4 rum och kök och från 33–97 kvm som är omsorgsfullt planerade för att skapa en bekväm och trivsam bostad. Arkitekten har genom utformningen av huset och den smarta placeringen av lägenheterna strävat efter att ge så många utblickar mot vattnet som möjligt och skapa genomgående ljus i lägenheterna. Många av lägenheterna har fönster i flera väderstreck och alla har balkong eller uteplats. Några lägenheter har till och med två balkonger och flertalet kan glasas in. Perfekt om du vill förlänga säsongen för mysiga kvällar på balkongen!

- Funktionella lägenheter med hög kvalitet -
I Brf Styrmannen finns något för alla - alltifrån små, yteffektiva lägenheter för ensamhushållet till stora fyror med dubbla balkonger. Däremellan finns förstås många andra fina lägenheter. Till exempel en rymlig tvårummare på 53 kvm där du möts av en bardisk i köket, perfekt med ett par barstolar som extra sittplats när vännerna kommer över eller kanske faller du för den snygga trerummare med en 23 kvm stor terrass i söder och västerläge mot havet istället. De lagom avskärmade köken i öppna planlösningar ger fina rumssamband och balkonger samt uteplatser ligger ofta skyddat indragna och får på så vis en vacker koppling in mot lägenheten. Gemensamt för lägenheterna är gott om förvaring, ofta med skjutpartier. Våtutrymmena är rymliga och alla bostäder har helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare funktionellt samlat i en nisch. I flera av fyrorna samt de större treorna finns dessutom dubbel wc/dusch. I några av bostäderna finns dessutom möjlighet att välja bort väggar, för en mer öppen planlösning. Som alltid hos OBOS Kärnhem får du hög kvalitet på inredning och material med bland annat trägolv, helkaklade badrum, kök från HTH och vitvaror från Siemens.

Söker du det lilla extra? Både i entréplan och högst upp i huset på plan 7, har lägenheterna 2,70 till 3 meter i takhöjd. Högst upp i huset finns flera lägenheter som utöver generös takhöjd har både rymlig terrass och balkong med utsikt mot havet. Här har du gott om utrymme att bjuda hem vänner under sköna sommarkvällar.

- Kontrastrika fasader och välkomnande gård -
Klassiskt rött och grått tegel varvas och ger dynamik till fasaderna. Tillsammans med de vajernätsbeklädda balkongräckena skapas en effektfull kontrast. In mot gården är fasaderna enhetliga och ger en lugn inramning till den grönskande innergården och rosportalen. Innanför de resliga fasaderna planeras en lummig oas med träd, buskar och planteringar. Gården kommer att delas med en annan bostadsrättsförening och genom öppningen ut mot kajpromenaden kan kvällssolens strålar nå in. Här finns flera sittgrupper, bland annat en bänk med utblick mot fjärden. Det finns också plats att parkera cykeln på gården, alternativt i ett cykelrum. Här har du lyxen av att ha eget förråd i lägenheten och även i de mindre lägenheterna har du gott om förvaring med skjutdörrspartier i sovrummet. I föreningen finns dessutom extra förrådsutrymme att hyra.

Låter det intressant? Varmt välkommen att boka ett möte med mäklaren för att få mer information om projektet och diskutera vilken bostad som passar just dig bäst.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

19 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

Sofia Andersson

Telefon: +46708619485
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

Telefon: 0455-33 35 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips