Nybyggnadsprojekt
Rönninge - Brf Heliodal

Rönninge, Tumba, Salems kommun

Vill du bo granne med naturen i ett modernt och påkostat boende, kunna påverka materialval i ditt framtida boende, ha nära till badsjö och vara del av ett växande område? Då har du hittat rätt. I Uttringe uppförs fem parhus med två bostäder per huskropp. Bostäderna är byggda i "New England"-stil och är fördelat på två våningsplan om sex rum och kök varav fem sovrum. Här står hållbarhet och klimatsmarta lösningar i fokus. Modern planlösning som präglas av öppna och sociala ytor på entréplan medan sovrum och privata ytor är samlade på det övre planet. Ett bad-/duschrum på vardera plan. Samtliga utrymmen håller mycket hög standard.

Uttringe är ett naturnära område med gångavstånd till bra skolor och förskolor samt fåtal minuter till påfart till motorväg. Här vävs bostäder samman i naturskön idyll, med gångavstånd till sjön Uttran med bad och skridskoåkning beroende på årstid.
Bostäderna är belägna ca 2 km ifrån Rönninge station med dess service och kommunikationer. Från Rönninge centrum når du Stockholm City med pendeltåg inom ca 25 min och Södertälje inom ca 15 min. Ny gång- och cykelväg är planerad att byggas mot Östertälje och Cobra Biologics AB/Astra.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Salem

Ann Sjöblom

Telefon: 070-491 94 94
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Salem

Telefon: 08-566 401 75
E-post: [email protected]

Guider & Tips