Nybyggnadsprojekt
Rönninge - Brf Heliodal

Rönninge, Tumba, Salems kommun

Vill du bo granne med naturen i ett modernt och påkostat boende, kunna påverka materialval i ditt framtida boende, ha nära till badsjö och vara del av ett växande område? Då har du hittat rätt. I Uttringe uppförs fem parhus samt 9 Attefallshus/Bolundare. Parhusen är byggda i "New England"-stil och är fördelat på två våningsplan om sex rum och kök varav fem sovrum. Här står hållbarhet och klimatsmarta lösningar i fokus. Modern planlösning som präglas av öppna och sociala ytor på entréplan medan sovrum och privata ytor är samlade på det övre planet. Ett bad-/duschrum på vardera plan. Samtliga utrymmen håller mycket hög standard.
Här finns även mini-hus med uteplats i en naturskön miljö. Möjlighet finns att flytta in inom 3 månader. Huset Maria är ett s k Attefallare/Bolundare om ca 27 kvm boarea (30 kvm byggarea) och ett loft om ca 7 kvm.
Uttringe är ett naturnära område med gångavstånd till bra skolor och förskolor samt fåtal minuter till påfart till motorväg. Här vävs bostäder samman i naturskön idyll, med gångavstånd till sjön Uttran med bad och skridskoåkning beroende på årstid.
Bostäderna är belägna ca 2 km ifrån Rönninge station med dess service och kommunikationer. Från Rönninge centrum når du Stockholm City med pendeltåg inom ca 25 min och Södertälje inom ca 15 min. Ny gång- och cykelväg är planerad att byggas mot Östertälje och Cobra Biologics AB/Astra.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Salem

Ann Sjöblom

Telefon: 070-491 94 94
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Salem

Telefon: 08-566 401 75
E-post: [email protected]

Guider & Tips