Nybyggnadsprojekt
Rönninge - Brf Rönnlyckan

Rönninge, Tumba, Salems kommun

I Brf Rönnlyckan planerar vi för 18 bostadsrätter om 2-3 rum och kök. Bostadsrätterna är fördelade i tre flerbostadshus om två våningar. Lägenheterna på bottenplan har egen terrass och på plan två finns det loftgång och balkong till alla lägenheter. Varje lägenhet har också en egen odlingslott i anslutning till husen.

Mitt i Rönninge, med en kort promenad ner till centrum, uppförs tre lågbyggda bostadshus med trädgård, odlingslotter och en mysig gemensam grill- och lekplats. Här hittar du en perfekt oas för att samla grannarna och ställa till med trädgårdsfest under pergolan. Grilla mat och låt barnen leka vid den intilliggande lekplatsen - allt inom synhåll och utan risk för förbipasserande trafik.

Brf Rönnlyckan ligger i ett tryggt område, en kort promenad från sjöarna Flaten och Uttran. Husen är belägna nära centrum med promenadavstånd till tågstationen. Här hittar du en mysig småstadsbebyggelse med ett flertal skolor och matbutik.

I Rönninge bor du nära naturen samtidigt som det är bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm City som du når på ca 30 minuter. Rönninge har mycket goda förbindelser till både Stockholm och Tumba station där pendeltåg går hela vägen till Stockholm centralstation.

Läs mer om projektet hos Pia Andersson Fastighetsbyrå AB

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Pia Andersson Fastighetsbyrå AB

Patrik Alwin

Telefon: 0709154888
E-post: [email protected]

Pia Andersson Fastighetsbyrå AB

Telefon: 08-532 50 166
E-post: [email protected]

Guider & Tips