Nybyggnadsprojekt
Roslags Näsby - Platform West

Roslags Näsby, Täby, Täby kommun

Just nu finns möjlighet att påverka dina inredningsval. Detta kan du göra fram till senast 26:e februari.

Q4 2021 är det dags för de första att få flytta in i det nya området i Roslags Näsby. Vill du vara en av dem? Ring 0734333332 till Marie-Louise Giertz så berättar vi mer eller kom förbi vårt kontor i Täby Centrum så visar vi modell över huset samt planritningar mm. För att se lediga lägenheter följ länken till SSMs projektsida.

Välkommen till Platform West, här finns alla möjligheter för att bo och leva det liv du vill leva. Har du väl flyttat hit kommer du förmodligen att stanna. På västra sidan om Roslags Näsby station växer ett nytt kvarter fram. Läget är minst sagt perfekt om du vill bo med naturen inpå knuten men ändå ha Stockholms citypuls inom några minuters räckhåll. Med Roslagsbanan nästan direkt utanför dörren kommer du till Stockholms Östra vid Tekniska Högskolan på 12 minuter.

YTEFFEKTIVT MED EXTRA GULDKANT
Sammanlagt bygger SSM här 109 lägenheter om 1-4 rum och kök. Utmärkande för dessa lägenheter är att alla kvadratmeter är noga planerade. Utöver det har du tillgång till marknadens snabbaste bredband och bilpool. Och så klart det lilla extra – en stor fantastisk innergård med generös kvällssol och en härlig takterrass. Här bor du lite mindre och lever lite större.

Platform West kommer att bli ett grönt kvarter på många sätt, med allt från avfallshantering, solceller och klätterväxter på fasaden till sedumtak och allmänna mötesplatser. Allt paketerat i ett fint läge mot torget i söder och Roslagsbanan i öster! För att ge exteriören liv utförs fasader och balkongräcken i flera olika sorters material. I gatuplan planeras också för lokaler vilket innebär att en uteservering i kvarteret inte behöver vara en önskedröm.

Bostäderna är utformade så att de på bästa sätt både skapar bra umgängesytor men ändå ger möjlighet till avskildhet. Med fina materialval och högstandard kan du förvänta dig ett boende som är något extra.

Lägenheterna har antingen balkong eller uteplats. Gemensam takterass.
Garage, bilpool och gott om cykelplatser.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Täby

Marie-Louise Giertz

Telefon: 073-433 33 32
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Täby

Telefon: 08-638 09 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips