Nybyggnadsprojekt
Runna - Å-nära, unikt och flexibelt - i vackra Kungsör

Runna, Kungsör, Kungsörs kommun

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - SÄLJSTART SOMMAREN 2021
Intresseanmälan from maj 2021.

Känn historiens vingslag utmed Mälarens strand och njut av ett nytt och modernt boende i natursköna och familjära Kungsör!
Välkommen hem - till kvarteret Sälgen.

Med utsikt mot det lummiga promenadstråket utmed bäcken och med grönskande parkmark utmed tomtgränsen planerar Saltkällan byggnation av 8 st arkitektritade radhus med äganderätt. Nytänkande och flexibilitet genomsyrar detta moderna och lättskötta boende, där ett generöst yttre skal och ett genomgående lider ger utrymme att utforma bostaden helt efter egna behov. De gröna fasaderna, lidrens skjutdörrar och generösa fönsterpartier skänker karaktär och ett härligt ljusinsläpp åt välplanerade ytor med påkostade materialval. Bo bekvämt i ett plan med vidbyggt garage, välj till ett tonårsrum eller hemmakontor med egen ingång, eller nyttja ytan till fullo och ge hela den moderna familjen egna rum. Läget mitt mellan villakvarterets lekvänliga grönytor, förskola, skola, samt nära till kommunikationer och ett stenkast till båtplats och promenadstråken kring åns glittrande vattenspegel, gör kvarteret Sälgen lika pittoreskt och naturskönt som praktiskt i vardagen. Här är det helt enkelt nära till allt.

Bostäderna finns i 4 standardutföranden, från 3 rum och kök om 78 kvm, till hela 9 rum och kök om 219 kvm. Friköpta tomter, mekanisk ventilation med återvinning, golvvärme, energieffektiv och lättskött uppvärmning med fjärrvärme samt anslutet till öppet fibernät.

OPTIMALT LÄGE - FÖR EN PRAKTISK VARDAG
Strategiskt belägna Kungsör är litet nog för en trygg och lugn vardag, men stort nog för att stimulera en aktiv fritid. Här är det promenadavstånd till allt det praktiska i vardagen och dessutom ett optimalt pendlingsläge med 3 minuter på cykeln till tågstationen och 1 km till E20. Med bilen tar det inte mer än 15 min till Eskilstuna, 1,20 h till Stockholm och 45 min till Örebro. Dessutom ligger busshållplatsen precis intill.
Radhusens placering gör läget mycket barnvänligt. Skyddat mellan husen tvärs över gatan nås generösa lekvänliga och bilfria grönytor. Här finns lekplatser, fotbollsplan och pulkabacke för de minsta. Precis intill finns förskola och ett par hundra meter bort nås grundskola, nära nog för barnen att gå själva i tidig ålder. Här ligger även centrum med två större matbutiker, kvartersbutiker, restauranger och mysiga caféer.

INTRESSEANMÄLAN TOMTMARK
Kungsörs kommun har lämnat markanvisning av kvarteret Sälgen och Alen till Saltkällan Exploatering AB. Projektet är i fas för intresseanmälan och tomterna avses avstyckas under 2021 med byggstart under hösten. Intresseanmälan tecknas för köp av tomtmark. Köpet villkoras sedermera med att entreprenadavtal tecknas med Saltkällan Exploatering AB.
Utförligare beskrivning av byggnaderna, tillval etc kommer att finnas tillgängligt längre fram i projektet.
Pris tomter: 400 000 kr/st.

HUSTYPER
Välj mellan 4 grundmodeller. Entreprenadavtal tecknas separat med Saltkällan. För mer information, detaljer och frågor hänvisas till entreprenören.
Entreprenad: Bashus 2 500 000 kr. Gavelläge Bashus 2 595 000 kr.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Sara Lindstrand

Telefon: +46706509300
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Telefon: 016-12 59 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips