Nybyggnadsprojekt
Ryttartorpet - Brf Ryttarlunden

Ryttartorpet, Kumla, Kumla kommun

Nyproduktion i Ryttartorpet
Nu ges möjligheten att förvärva ett nyproducerat radhus i trivsamma Ryttartorpet. Projektet erbjuder någonting för alla – från den växande barnfamiljen och det unga paret till de som lämnat villalivet bakom sig.

De 16 radhusen byggs som bostadsrätter och finns i olika storlekar och utformningar, för att ni enkelt ska hitta det som passar just er. Här erbjuds enplanshus (3-4 rok) och tvåplanshus (5 rok), med en yta från ca 72 kvm till ca 128 kvm. Gemensamt för radhusen är välplanerade ytor med hög standard.

Alla husen har en egen uteplats med trädäck. Samtliga uteplatser är vända mot Loviselunds naturområde för att ta till vara på den grönskande naturens vackra omgivningar på allra bästa sätt. På uteplatsen kan ni njuta av allt från vårens fikastunder och sommarens grillkvällar till höstens kräftskivor och vinterns snögubbsbyggande.

Utöver den privata uteplatsen mot gårdssidan har alla husen en egen uteplats vid entrén där även förråden finns. I de större husen finns dessutom en separat tvättstuga med förvaringsmöjligheter. Alla husen har en fri siktlinje från entrén till altandörren på motsatt sida. Det hemtrevliga köket ger gott om plats för matlagningsäventyren. Här väntar stora skåputrymmen och rejäla arbetsytor. Köksön kommer mycket väl till pass under helgens mysiga brunchbufféer.

Radhusen byggs som ett sammanhållet kvarter sett till gruppering, materialval och färgskala. För att varje bostad ska få sitt egna utryck har varje länga både enplanshus och tvåplanshus – och färger i olika kulörer. Fasaderna är utformade med träpanel. Parkering erbjuds på bekvämt avstånd. Några av husen har parkeringsplats direkt utanför ytterdörren, medan andra har tillgång till en gemensam parkering i nära anslutning.

Vid intresse skicka ett mejl till [email protected] innehållandes namn, telefonnummer och vilken lägenhet (ange lägenhetsnummer) ni är intresserad av. Ange även eventuella andra- och tredjehandsval. Kontakt kommer därefter att ske per telefon i turordning, utifrån tidpunkten när vi mottog ert mejl.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Kumla

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Kumla

Joel Hämälä

Telefon: 073-939 37 09
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Kumla

Telefon: 019 - 58 70 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips